Foto: Nye Borgerlige
Foto: Nye Borgerlige
06.06.2019 kl. 14.30
FV19

37-årig kommunalpolitiker valgt for Nye Borgerlige

Partiets eneste kommunalpolitiker, den 37-årige Mette Thiesen, er formodentlig valgt til Folketinget. Hun regner med at forblive medlem af byrådet i Hillerød.
tekst Tom Ekeroth

Mette Thiesen er som Nye Borgerliges spidskandidat i Nordsjælland formodentlig valgt til Folketinget. Hun har en ambition om at opretholde sit kommunalpolitiske engagement:

– Jeg har sagt fra starten, at Hillerød Kommune har brug for Nye Borgerlige i byrådet. Det er rigtig vigtigt for mig, at vi er repræsenteret der, at være borgernes talerør og vagthund i byrådet. Det er der behov for, siger hun til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Udover partiets helt centrale mærkesag, udlændingepolitikken, har Mette Thiesen flere mærkesager:

– Jeg brænder for, at vi skal have nedlagt jobcentrene, og jeg brænder ekstremt meget for det specialiserede børneområde og handicapområdet, hvor vi har set nogle meget grelle sager i Hillerød Kommune, men også i andre kommuner, hvor familier med børn med særlige behov er blevet svigtet. Jeg har også nogle helt lokale sager om infrastruktur i Nordsjælland, som jeg vil tage med mig for at få løst, siger den læreruddannede Mette Thiesen.

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem forlader byen efter landsretsdom

Lige som partistifterne Pernille Vermund og Peter Seier Christensen har Mette Thiesen en fortid som konservativ. Hun blev valgt ind i Hillerød i 2013, men brød med partiet og blev valgt for Nye Borgerlige i 2017. Hun er til daglig folkeskolelærer i Lyngby, hvor hun underviser 5. klasser i historie, kristendom, dansk og engelsk. tek@kl.dk 

Emneord
Byråd, Valg

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: 37-årig kommunalpolitiker valgt for Nye Borgerlige Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger