Foto: Alternativet
Foto: Alternativet
03.06.2019 kl. 12.00

Viceborgmester stopper

Viceborgmesteren i Bornholms Regionskommune, Anne Thomas fra Alternativet, forlader politik. Hun er blevet ansat som ny direktør for Center for Regional- og Turismeforskning i Nexø.
tekst Tom Ekeroth

Bornholms viceborgmester, Anne Thomas fra Alternativet, stopper 1. august. Det oplyser Alternativet i en pressemeddelelse.

– Min største glæde i tiden som viceborgmester har været mødet med de ufatteligt mange ildsjæle, der hver dag skaber forandringer uden at være valgt til det og uden at være blevet bedt om det. Jeg har mødt en velvilje og en opbakning, som har rørt mig meget. Jeg er og vil altid være dybt taknemmelig for de oplevelser, der hørte med til at være en del af Alternativet. Den lærdom, jeg fik ud af det, tager jeg med mig. Jeg vil nu bruge den til fortsat at gøre en forskel ikke kun for Bornholm, men for regioner ligesom os i resten af Danmark og i Europa, siger Anne Thomas i pressemeddelelsen.

Anne Thomas har siddet i kommunalbestyrelsen for Alternativet i halvandet år. Ud over at være viceborgmester er hun formand for klima- og bæredygtighedsudvalget.

Alternativets bestyrelse på Bornholm er ved at afklare, hvem der skal overtage Anne Thomas' ansvarsområder i kommunalbestyrelsen og hendes bestyrelsesposter. I løbet af uge 25 afholder konstitueringsgruppen møde. Den endelige løsning vil blive godkendt på kommunalbestyrelsesmødet i slutningen af juni. tek@kl.dk 

Emneord
Byråd, Turisme

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Viceborgmester stopper Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger