Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
03.06.2019 kl. 13.30

Rådmand inviterer borgere til at bidrage til Vollsmoseplan

"Send mig dit forslag til, hvordan det bliver bedre at vokse op som barn i Vollsmose i fremtiden". Sådan lyder det fra børn- og ungerådmand, Susanne Crawley Larsen (R), til borgerne i Vollsmose.
tekst Tom Ekeroth

– De kommende nedrivninger og ombygninger af boliger i Vollsmose er indtil nu løbet med overskrifterne. Men overordnet handler det om at skabe en bedre fremtid for de børn, unge og familier, der bor i bydelen. De har haft så ulige muligheder sammenlignet med resten af byen, at vi ikke kan ignorere det, siger Susanne Crawley Larsen (R).

Politikerne i Børn- og Ungeudvalget er henover foråret blevet præsenteret for forskellige modeller for, hvordan man fremover kan løfte børnene gennem sundhedsplejen, dagtilbud, skole og i et tættere samarbejde med forældrene. Bag forslagene ligger et stort arbejde med indsamling af data, forskning og ikke mindst faglige erfaringer fra medarbejdere, der arbejder med børn, unge og familier i Vollsmose.

– Vi står på et virkelig fagligt stærkt fundament. Men jeg får også brug for børnenes stemmer, de unges stemmer, mødrenes og fædrenes stemmer og bedsteforældrenes, når vi spørger os selv, hvordan vi får alle med? Hvordan bør vi kommunikere? Hvilke gode oplevelser har børn og voksne med kommunens tilbud, som de ønsker sig mere af? Eller har de en god idé til noget helt nyt? Måske har de blik for noget, der kan være vigtigt for de kommende beslutninger, siger Susanne Crawley Larsen. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rådmand inviterer borgere til at bidrage til vollsmoseplan Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger