Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune
23.01.2019 kl. 10.40

Nu flytter de første ind i kommunalt hus i Gellerup

I dag flytter de første medarbejdere ind i byens nye hus på Karen Blixens Boulevard, der er en vigtig del af helhedsplanen for Gellerup i Aarhus Kommune.
tekst Tom Ekeroth

De første medarbejdere flytter i dag ind i det nye, kommunale kontorhus på Karen Blixens Boulevard, der er en vigtig del af Helhedsplanen for Gellerup, der skal sikre mere end 1.000 arbejdspladser i området. Samtidig med indflytningen er huset døbt Blixens.

 –Vi har givet huset et navn, fordi det er tanken, at århusianerne skal bruge det og have masser af lejligheder til at besøge det. Ligesom Dokk1 er blevet et offentligt mødested, så skal Blixens kunne det samme. Dokk1 signalerer, at huset ligger på havnen. Vi signalerer, at vi ligger på Karen Blixens Boulevard, siger Bente Sejersen, projektchef i Teknik og Miljø.

I den kommende måned får de fleste medarbejdere i magistratsafdelingen for Teknik og Miljø arbejdsplads i Blixens. I alt 750 medarbejdere fra magistratsafdelingen samles på adressen. Dertil kommer 220 medarbejdere fra Familiecentret hos Sociale Forhold og Beskæftigelse, og Østjyllands Politi har en afdeling i huset med 50 medarbejdere. Endelig vil medarbejdere fra Restaurant Europa samt en række iværksættere få arbejdspladser i det nye hus.

Blixens er i alt 22.800 kvadratmeter stort og er bygget i et partnerskab med A. Enggaard, der står for opførelsen samt drift af bygningen i 15 år. tek@kl.dk

LÆS OGSÅ Retten: Opsigelse af 100 lejere var lovlig
Emneord
Bolig, Byfornyelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Nu flytter de første ind i kommunalt hus i Gellerup Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger