Foto: Morsø Kommune
Foto: Morsø Kommune
29.01.2019 kl. 13.00

Morsø ansætter ny børnedirektør

Torben Gregersen bliver Morsø Kommunes nye direktør for Børn og Kultur.
tekst Rudi Holm

Morsø Kommune har udpeget Torben Gregersen som ny direktør for Børn og Kultur. Han blev valgt i et kandidatfelt på 12 personer og tiltræder den nye stilling 1. marts, skriver Nordjyske.

Torben Gregersen afløser Peder Hanghøj, der fratrådte pludseligt i oktober i fjor og stadig er på kommunens lønningsliste.

Torben Gregersen kommer fra en stilling som afdelingschef for Asylafdelingen, Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune. Han er 42 år og bosat i Hurup.

Ifølge kommunaldirektør i Morsø Kommune, Rikke Würtz, stræber kommunen efter at komme lukrative og dyre aftrædelsesordninger til livs ved nyansættelser.

LÆS OGSÅ Direktører for hele livet

– Ved ansættelsen af direktører i Morsø Kommune følger vi de centrale rammeaftaler, som vi er forpligtet til. Men vi skriver ind i aftalerne, at det er funktionærlovens ansættelses- og opsigelsesbetingelser, der gælder, på samme måde som ved andre ansættelser i kommunen. Vi forsøger at arbejde efter princippet om sund fornuft og sikker driftsøkonomi, siger Rikke Würtz til Nordjyske. ruh@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Morsø ansætter ny børnedirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger