Foto: Venstre i Region Sjælland
Foto: Venstre i Region Sjælland
03.01.2019 kl. 11.00

Venstre vælger ny borgmesterkandidat

Vælgerforeningens bestyrelse for Venstre i Holbæk Kommune vil opstille Camilla Hove Lund som spidskandidat til borgmesterposten. Det skriver partiet i en pressemeddelelse.
tekst Tom Ekeroth

Venstre mistede borgmesterposten i Holbæk efter to perioder ved seneste valg. I sommeren 2018 besluttede den hidtidige borgmester Søren Kjærsgaard at forlade politik til fordel for et job som udviklingsdirektør. Tirsdag den 15. januar holder partiet opstillingsmøde og peger med et "markant flertal fra Vælgerforeningens bestyrelse" på Camilla Hove Lund.

Camilla Hove Lund præsenterer sig sådan:

"Jeg er 42 år, bor i Gislinge sammen med min mand og vores fire skønne børn. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder som leder for hjemmeplejen i Holbæk Kommune. Omdrejningspunktet for vores familie er vores store engagement inden for gymnastikkens verden. Alle mine fire børn og jeg selv er aktive gymnaster, og de tre ældste og jeg selv er også aktive som instruktører i Tuse gymnastikforening".

Camilla Hove Lunds mærkesager er at gøre Holbæk til en attraktiv kommune at bosætte sig i, med en stærk folkeskole og stærke lokalsamfund. Sundhed står "naturligt som et vigtigt område" for hende, og det er vigtigt for hende at være med til at skabe gode rammevilkår for erhvervslivet, skriver hun i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ Vistisen i nyoprettet udvalg: Skal forberede valgindsats til KV21

Hun har de sidste fem år siddet i Regionsrådet og det sidste år også i Holbæk Kommunalbestyrelse. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Venstre vælger ny borgmesterkandidat Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger