Foto: Ole Mortensen/Holstebro Kommune
Foto: Ole Mortensen/Holstebro Kommune
27.02.2019 kl. 12.25

Topchef forlader Holstebro Kommune

Efter 19 år i jobbet forlader Helle Bro jobbet som direktør for Personale, Social, Sundhed og Arbejdsmarked i Holstebro Kommune.

Knap 20 års indsats som direktør i Holstebro Kommune blev det til. Men nu fratræder Helle Bro jobbet som direktør for Personale, Social, Sundhed og Arbejdsmarked.

 Helle Bro er dog overtalt til at fortsætte med konsulentfunktioner på personaleområdet frem til sommeren 2020, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

 – Jeg har været og er fortsat meget glad for mit virke i Holstebro Kommune også efter 19 år. Jeg har følt det som et privilegium, at det har været mit lod gennem mange år, siger Helle Bro.

 Men nu kalder pensionen.

LÆS OGSÅ Direktører for hele livet

 – Stort råderum til nytænkning, et godt samarbejde med mange dedikerede samarbejdspartnere og god opbakning fra chef, kolleger, politikere samt ikke mindst dygtige medarbejdere har gjort, at jeg har brændt for jobbet. Men nu vil jeg gerne prioritere mit liv og arbejdsliv anderledes med mindre ansvar og mere tid, forklarer Helle Bro.

 Det er aftalt, at Helle Bro i en tidsbegrænset periode påtager sig konsulentfunktioner bl.a. på personaleområdet inden overgang til pension.

 – Det er rigtig godt, at vi kan trække på Helles erfaring og indsigt - også efter 30. september. Hun har i dag et meget stort forvaltningsområde med centrale strategier og opgaver, der peger væsentligt længere ud i fremtiden. Vi har fundet en løsning, nu hvor Helle ønsker at fratræde, hvor vi kan følge en række initiativer helt til dørs. Man kan sige, at kommunen har brug for, at Helle ikke slipper tøjlerne fra den ene dag til den anden, men stadig er rådgivende på udvalgte indsatser, siger Lars Møller, Kommunaldirektør i Holstebro Kommune. sisk@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Topchef forlader Holstebro Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger