Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland
27.02.2019 kl. 09.20

Ny regionsdirektør i Nordjylland

Region Nordjylland får ny regionsdirektør med bred erfaring inden for sundhedsområdet. Christian Boel kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Midtjylland og tiltræder i stillingen 1. april.
tekst Signe Rosa Skelbæk

En ny regionsdirektør rykker ind i Nordjylland d. 1. april. Regionsrådet godkendte tirsdag ansættelsen af Christian Boel som ny regionsdirektør i Nordjylland, efter at et ansættelsesudvalg havde peget på ham som kandidat til posten.

Christian Boel er uddannet cand.scient.pol ved Aarhus Universitet og har en stærk baggrund inden for sundhedsområdet. Han har siden 1994 været beskæftiget inden for sundhedsområdet både i privat og offentligt regi og har både dansk og international erhvervserfaring fra bl.a. Favrskov Kommune, Danida, Rambøll og Region Midtjylland. I Region Midtjylland har han siden 2014 været koncerndirektør, og fra september 2018 til februar 2019 har han været konstitueret regionsdirektør, fremgår det af en pressemeddelelse fra Region Nordjylland.

– Jeg er stolt og begejstret over at blive en del af holdet i Region Nordjylland. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, hilse på og lære organisationen og samarbejdspartnere at kende. I fællesskab løfter vi vigtige samfundsopgaver for patienter og borgere i den nordjyske region, og der er høje forventninger til at vi leverer høj kvalitet og sammenhæng i opgaveløsningen både nu og i fremtiden. Samtidig skal vi have øje for at sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere, siger Christian Boel i pressemeddelelsen.

Stillingen som regionsdirektør blev ledig, da Svend Særkjær ved årsskiftet skiftede til et job som regionsdirektør i Region Hovedstaden.

LÆS OGSÅ Københavns Kommune henter direktør i Erhvervsministeriet

Direktør Roeland Løfberg er konstitueret i stillingen indtil den 1. april, hvor Christian Boel tiltræder. sisk@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny regionsdirektør i Nordjylland Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger