KulturCenter Limfjord skal have ny direktør. Pressefoto
KulturCenter Limfjord skal have ny direktør. Pressefoto
19.02.2019 kl. 11.18

Forlader byrådsplads for direktørjob

Byrådsmedlem fra Skive nedlægger sit mandat til fordel for et direktørjob i lokalt kulturcenter.

Den 51-årige skibonit Knud Bjerre, der sidder i Skive Kommunalbestyrelse for Skive-Listen, forlader byrådsarbejdet. Han er nemlig blevet udpeget som direktør for KulturCenter Limfjord. Det skriver TV MIDTVEST.

Bestyrelsen i KulturCenter Limfjord har valgt Knud Bjerre blandt 66 ansøgere. Ved siden af byrådsarbejdet er Knud Bjerre forpagter af Skive Theater og han har tidligere været tilknyttet kulturcentret med ansvar for kulturdelen.

Den nye direktør skal være med til at øge kendskabet til Skive som kulturby, siger bestyrelsesformand Ann Østergaard i en pressemeddelelse.

– Konkurrencen mellem kulturudbuddene i er stor i vores landsdel, og vi vil med valget af Knud Bjerre sikre, at Skive fortsat er på det kulturelle landkort, siger Ann Østergaard.

LÆS OGSÅ Faaborg-Midtfyn udfylder ledig direktørstilling

Knud Bjerre har forpagtet Skive Theater i 13 år, men med det nye job skfiter han til en væsentlig større kulturel adresse.

– KulturCenter Limfjord er med sine 22.000 kvadratmeter under tag uden tvivl egnes største kulturelle fyrtårn, så derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at det var tid til at søge nye udfordringer, siger Knud Bjerre i en pressemeddelelse.

Kulturcentret har både badeland, biograf, restaurant, sportsfaciliteter og scener. 500.000 gæster besøger hvert år centret, der hører hjemme i Skive.

Knud Bjerres byrådskarriere har været relativt kort. Han blev valgt til kommunalbestyrelsen første gang ved valget i 2017, hvor han stillede op på den tidligere borgmester Per B. Jeppesens lokalliste Skive-Listen. Her fik han 389 stemmer, der var nok til at sikre ham det ene af listens to mandater.

Knud Bjerre tiltræder stillingen den 1. april. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse, Kultur

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Forlader byrådsplads for direktørjob Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger