Odense Kommune har taget over, efter at privat plejefirma gik konkurs. Foto: Colourbox
Odense Kommune har taget over, efter at privat plejefirma gik konkurs. Foto: Colourbox
04.02.2019 kl. 14.30

Borgere mister pleje efter konkurs

Odense Kommune sikrer omgående pleje til de borgere, der er berørt af, at den private leverandør af hjemmepleje, Hjælp til Hjemmet, er gået personlig konkurs.

Hjælp til Hjemmet stopper med at levere personlig pleje til 86 borgere fra kl. 15 i dag den 4. februar, efter at ejeren bag virksomheden er gået personlig konkurs. Odense Kommune overtager omgående og sikrer pleje til alle berørte borgerne.

– Det er rigtig ærgerligt, at de borgere nu mister deres valgte leverandør. Det giver naturligvis både noget uro og utryghed, men jeg kan forsikre om, at alle nok skal få den hjælp, de har behov for. Vi har et hold klar, som lige nu sikrer, at alt går som det skal, siger ældre- og handicaprådmand, Søren Windell (K).

Hjælp til Hjemmet har varetaget personlig pleje til 86 borgere. Odense Kommune har al den nødvendige viden til at løfte plejeopgaven og er klar til at overtage omgående.

Det frie valg på ældreområdet betyder, at borgere kan vælge, om det skal være kommunen eller en privat leverandør, der tager sig af pleje og praktisk bistand. De berørte borgere vil løbende blive kontaktet med henblik på valg af ny leverandør. tkn@kl.dk 

LÆS OGSÅ Ældre Sagen lægger sag an mod Hjørring Kommune

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgere mister pleje efter konkurs Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger