Tue von Påhlman bliver direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune
Tue von Påhlman bliver direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune
20.12.2019 kl. 11.30

Thisted får ny social og sundhedsdirektør

42-årige Tue von Påhlman bliver social- og sundhedsdirektør i Thisted Kommune.

1. februar 2020 træder Tue von Påhlman ind i direktionen i Thisted Kommune som ny direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen. Tue kommer fra en stilling som sundheds- og ældrechef i Mariagerfjord Kommune, hvor han har været siden august 2017.

– Der har været et bredt felt af gode ansøgere til stillingen. Med Tue får Thisted Kommune en dygtig og erfaren leder, der også har et indgående kendskab til det fagområde, han får ansvaret for, fortæller kommunaldirektør Ulrik Andersen.

Kommunaldirektøren mener, at den nye direktørs erfaringer og kendskab til fagområdet er af afgørende betydning for at kunne imødekomme de forandringer, social- og sundhedsområdet står overfor i disse år.

Tue von Påhlman er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet i både Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital, henholdsvis som sekretariatschef og kontorchef. Han har været chef for sundheds- og ældreområdet i Mariagerfjord Kommune i to et halvt år.

LÆS OGSÅ Helle Hagemann er ny direktør i Hillerød

Tue von Påhlman ser frem til at komme i gang med det nye job.

– Jeg glæder mig over at få muligheden for at gå forrest i forhold til at udvikle social- og sundhedsområdet i Thisted Kommune. Det er et område, hvor opgaven vokser år for år, og vi derfor ikke bare kan levere mere af det samme. Derfor er det også utroligt spændende, at budgetforliget for 2020 kalder på overordnede og langtidsholdbare planer. Det ser jeg frem til at udvikle i tæt samarbejde med resten af organisationen og med politikerne, Tue von Påhlman.

Godt skudsmål

Mariagerfjord Kommunes velfærdsdirektør Peter Møller Rasmussen, beklager at Tue von Påhlman snart forlader Mariagerfjord Kommune, men han har stor forståelse for, at Tue von Påhlman vil prøve kræfter med et direktørjob og giver ham et godt skudsmål.

– Tue er en en dygtig og vellidt leder, som på engageret vis har sat en flot og ambitiøs retning for vores sundheds- og ældreområde. Direktørjobbet er en naturlig del af hans karriere, men jeg havde da håbet, at vi kunne få glæde af Tues kompetencer lidt længere. Derfor er det med beklagelse, at jeg har modtaget Tues opsigelse, siger direktøren.

LÆS OGSÅ Randers henter direktør med rådmandserfaring

Udover at bruge sin fritid sammen med sin kone Karen og børnene Aske, Manja og Storm nyder Tue en tur på motorcyklen, spiller indendørsfodbold og eksperimenterer med at lave hjemmebrygget øl. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Thisted får ny social og sundhedsdirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger