Arkivfoto
Arkivfoto
19.12.2019 kl. 13.00

Stevns får direktør fra KL

Ralf Klitgaard Jensen flytter ind på direktionsgangen i Stevns Kommune.

Ralf Klitgaard Jensen har en lang fortid i Kommunernes Landsforening, hvor han har bestridt en række forskellige lederstillinger.
Kommunaldirektør, Per Røner udtaler:

– Jeg ser frem til samarbejdet med Ralf. Det er en meget erfaren leder, vi får, som har en dyb indsigt i den kommunale verden gennem mange år i KL, og det har vi god brug for inden for de to store velfærdsområder, hvor der ligger flere store opgaver og venter. På børn- og ungeområdet har vi f.eks. arbejdet med det tværgående velfærdsprogram, og på ældreområdet arbejder vi pt. med en ny plejecenterplan.

I Stevns Kommune får Ralf Klitgaard Jensen direktøransvar for de to store velfærdsområder inden for centrene Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg.

Om Ralf Klitgaard Jensen

Ralf Klitgaard Jensen har oprindeligt en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet. Ralf har arbejdet i KL i 29 år, og har bestridt en række forskellige stillinger:Konsulent, chefkonsulent og til sidst vicekontorchef i Økonomisk SekretariatKontorchef for Uddannelse og KompetencepolitikKontorchef for Arbejdsmarked, Social og SundhedAfdelingschef for Folkeskole, Dagpasning, Kultur, Arbejdsmarked, Uddannelse og IntegrationAfdelingschef for Digitalisering, Politik, Transformation og Projektportefølje

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Stevns får direktør fra KL Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger