Steiner Eggen Kristensen bor i Aarhus, forlader Randers og kører til Hedensted.
Steiner Eggen Kristensen bor i Aarhus, forlader Randers og kører til Hedensted.
19.12.2019 kl. 09.30

Hedensted henter kommunaldirektør i Randers

Direktør for social og arbejdsmarked i Randers bliver ny kommunaldirektør i Hedensted.

Fra 1. februar 2020 hedder Hedensted Kommunes kommunaldirektør Steinar Eggen Kristensen. Den 48-årige cand.scient.pol. kommer med erfaring fra både kommuner, Indenrigsministeriet og konsulentbranchen.

Steinar Eggen Kristensen afløser Jesper Thyrring Møller, der har siddet i direktørstolen i Hedensted siden kommunesammenlægningen i 2007, men 1. februar begynder jobbet som kommunaldirektør i Struer.

Fra ministerier til kommuner

Den østjyske kommuner, der er kendt for det gode erhvervsklima, får en ny topchef med bred erfaring.

På den faglige og ledelsesmæssige front kommer Steinar Eggen Kristensen med solid erfaring fra social- og arbejdsmarkedsområdet, som han de seneste syv år har været direktør for i Randers Kommune. Han har desuden siddet i chefstillinger på det sociale område i både Aarhus og Københavns Kommune. Dertil kommer fire år som chefkonsulent hos Rambøll samt et par år som budgetfuldmægtig i Indenrigsministeriet.

LÆS OGSÅ Direktører for hele livet

Steinar Eggen Kristensen ser frem til de nye udfordringer:

– Jeg er utrolig glad for, at byrådet i Hedensted har valgt mig som ny kommunaldirektør – og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Jeg ser frem til et godt samarbejde med borgere, virksomheder, medarbejdere og byrådet. Jeg er imponeret over de flotte resultater på erhvervsområdet og med bosætning, som skal fastholdes – samtidig med at vi får travlt med at omsætte kommunens ambitioner til handling blandt andet på velfærdsområderne og med at sikre lokalsamfundenes forsatte udvikling.

Steinar Eggen Kristensen blev af et enigt byråd valgt blandt et stærkt felt af kandidater og borgmester Kasper Glyngø (S) glæder sig til samarbejdet:

– Med Steinar Eggen Kristensen får vi først og fremmest en utrolig stærk og kompetent leder med et usædvanligt flot CV. Jeg er sikker på, at Steinar besidder de evner, vi har kigget efter, og at han, med udgangspunkt i Hedensted Kommunes i forvejen stærke position, kan skabe fremtidens kommune i en verden af udfordringer. I vores samtaler har Steinar bekræftet os i, at han besidder det drive og de menneskelige kvaliteter, der – sammen med byrådet – kan sikre både drift og udvikling i Hedensted Kommune.

Steinar Eggen Kristensen bor i Aarhus og lever sammen med Ann-Britt Wetche og er far til to piger på henholdsvis 14 og 18 år. Ud over jobbet og familien går fritiden med blandt andet mountainbike, ferierejser, bøger og at følge FC Midtjylland. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Hedensted henter kommunaldirektør i Randers Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger