13.12.2019 kl. 10.58

V-profil forlader Københavns Rådhus

Arbejdspres får Caroline Stage til at udtræde af Borgerrepræsentationen. Det betyder comeback til en gammel kending.
tekst Mads Brandsen

Venstre på Københavns Rådhus har mistet en af sine markante profiler.

29-årige Caroline Stage, der blev valgt til Borgerrepræsentationen for første gang i 2013, vakte opsigt, da hun ved sidste kommunalvalg stillede op under sloganet ”Blå kost eller kaos”.

Den tidligere VU'er har blandet andet gjort sig bemærket ved at bakke op om en legalisering af hash.

Men nu er det slut med politikken for venstreløvinden, der arbejder som seniorlobbyist hos British American Tobacco. Et job, hun har haft siden juni, og som med hendes egne ord har gjort, at hun ’ikke længere har energien, tiden og overskuddet til at give min familie og venner den tid, som de fortjener’.

LÆS OGSÅ DF-profil takker af efter 19 år i kommunalpolitik

– Det har ikke været en nem beslutning. For lige meget hvad folk end måtte høre og læse, så har Borgerrepræsentationen været en fantastisk arbejdsplads for mig og et sted, der på mange måder har været med til at gøre mig “rigtig” voksen. Jeg er stolt og glad over de ting, som jeg har været med til at sætte i søen og afslutte i løbet af årene. Og derfor er jeg også vemodig over, at det nu får en ende, skriver hun i en opdatering på Facebook.

Torsdag aften godkendte Borgerrepræsentationen, at hun udtræder med virkning fra nytår.

1. stedfortræder for Venstre, Emilie J. Mortensen, er flyttet ud af kommunen, og derfor betyder Caroline Stages exit et comeback til Karina Rohberg Jessen, der var medlem af Borgerrepræsentationen fra 2013 til 2017. Her var hun blandt andet Venstres socialordfører. mdbr@kl.dk

Emneord
Byråd, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: V-profil forlader Københavns Rådhus Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger