Odense Rådhus. Pressefoto
Odense Rådhus. Pressefoto
07.12.2019 kl. 15.40

Odense-direktør afgået ved døden efter trafikulykke

Direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense, Poul Anthoniussen, er afgået ved døden efter en trafikulykke. Det oplyser Odense Kommune.

Poul Anthoniussen, adm. direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense, er efter en trafikulykke torsdag aften afgået ved døden. Det oplyser Odense Kommune i en kort pressemeddelelse i dag lørdag.

– Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at adm. direktør Poul Anthoniussen er afgået ved døden som følge af den ulykke, han har været ude for. Vores tanker og dybeste medfølelse er hos familien, skriver kommunen.

Han var torsdag aften ifølge fyens.dk involveret i en trafikulykke på en rasteplads ved Fynske Motorvej. Han kørte ifølge avisens oplysninger ind i en parkeret lastbil og kom alvorligt til skade. Ifølge politiet tydede intet på, at han var påvirket.

Poul Anthoniussen blev 49 år gammel og arbejdede i Odense Kommune fra 2011. Dengang blev han ansat som skolechef. Han kom fra en lignende stilling i Middelfart Kommune. I 2014 blev han børn- og ungechef. Den stilling bestred han indtil 2015, hvor han blev konstitueret direktør for Børn- og Ungeforvaltningen. I januar 2016 blev han fastansat i stillingen som adm. direktør.

LÆS OGSÅ To nye chefer i Nyborg

Poul Anthoniussen var gift, havde to børn og boede i Middelfart. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Odense-direktør afgået ved døden efter trafikulykke Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger