Alex Weinreich bliver konstitueret i stillingen som erhvervs- og bosætningschef i Randers Kommune. (Foto: Randers Kommune)
Alex Weinreich bliver konstitueret i stillingen som erhvervs- og bosætningschef i Randers Kommune. (Foto: Randers Kommune)
06.12.2019 kl. 11.11

Randers konstituerer ny erhvervs- og bosætningschef

Alex Weinreich, chefkonsulent i erhverv- og landdistriktsafdelingen, bliver konstitueret som erhvervs- og bosætningschef i Randers Kommune.

Det bliver en chefkonsulent med mere end ti års erfaring fra erhvervsområdet i Randers Kommune, der bliver konstitueret i den ledige stilling som erhvervs- og bosætningschef i kommunen.

Han hedder Alex Weinreich og er 44 år gammel. Han skal hele næste år være konstitueret i stillingen, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

– Alex Weinreich er kendt af erhvervsvirksomhederne i Randers og har gennem en årrække været med til at finde gode løsninger, og et stærkt samarbejde med erhvervslivet er netop væsentligt. Det ved jeg, at vi får med Alex Weinreich, siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Den nuværende chef, Dennis Jensen, forlader sin stilling ved årsskiftet, fordi han er blevet chef for natur- og miljøområdet i Favrskov Kommune.

LÆS OGSÅ Silkeborg har fundet ny koncerndirektør

Alex Weinreich får ansvaret for otte medarbejdere i afdelingen, som håndterer bosætning, turisme, udvikling af Naturpark Randers Fjord, udvikling af virksomhedsklynger, opbygning af nye samarbejder med og service til erhvervslivet i kommunen.

Hans direktør, Jens Lyngborg Heslop, der har ansvaret for udvikling, miljø og teknik i kommunen er "på godt jysk meget tilfreds" med den nye chef.

bosætning, turisme, udvikling af Naturpark Randers Fjord, udvikling af virksomhedsklyopbygning af nye samarbejder med og service til erhvervs

– Alex har erhvervsservice helt ind i knoglerne og er allerede kendt som en problemknuser i erhvervslivet. Han er den helt rigtige til at skabe endnu bedre vilkår og service for erhvervslivet i hele kommunen. Jeg er også glad for, at han med fuld energi går ind i arbejdet med at styrke de allerede stærke landdistrikter i kommunen, siger han. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Randers konstituerer ny erhvervs- og bosætningschef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger