Arkivfoto
Arkivfoto
06.12.2019 kl. 14.53

Kommunal topleder i kritisk tilstand efter trafikulykke

Poul Anthoniussen, der er direktør for børn- og ungeforvaltningen i Odense Kommune har torsdag aften været involveret i en trafikulykke. Hans tilstand er meget kritisk.

Opdateret 7/12 15.43: Poul Anthoniussen er afgået ved døden. Det oplyser Odense Kommune lørdag. Læs mere her.

Direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, Poul Anthoniussen, er i meget kritisk tilstand. Det bekræfter rådmand Susanne Crawley Larsen (R) i en pressemeddelelse ifølge Fyens.dk.

– Han er meget alvorlig tilskadekommen og indlagt på Odense Universitetshospital. Mine tanker er hos Pouls familie, skriver hun i pressemeddelelsen.

Ifølge Fyens.dk skete ulykken på en rasteplads ved den Fynske Motorvej i vestgående retning. Her kørte direktøren ind i en parkeret lastbil og kom alvorligt til skade.

LÆS OGSÅ To nye chefer i Nyborg

Poul Anthoniussen er 49 år gammel og har arbejdet i Odense Kommune siden 2011. Dengang blev han ansat som skolechef. Han kom fra en lignende stilling i Middelfart Kommune. I 2014 blev han børn- og ungechef. Den stilling bestred han indtil 2015, hvor han blev konstitueret direktør for Børn- og Ungeforvaltningen. I januar 2016 blev han fastansat i stillingen som direktør.

Poul Anthoniussen er gift, har to børn og bor i Middelfart. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommunal topleder i kritisk tilstand efter trafikulykke Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger