Susanne Linnet (V). (Foto: Tønder Kommune)
Susanne Linnet (V). (Foto: Tønder Kommune)
02.12.2019 kl. 12.14

Mistede udvalgsplads i sag om habilitet: Ankestyrelsen afviser at blande sig

Tilsynet under Ankestyrelsen afviser at behandle habilitetssag fra Tønder Kommune, hvor politiker mistede sin udvalgsplads efter jobskifte.

Byrådsmedlemmet Susanne Linnet (V) får ikke oprejsning i Ankestyrelsen i en sag om habilitet. Det skriver Jydske Vestkysten.

Susanne Linnet mistede sin plads i socialudvalget, da hun fik job som leder af et botilbud i kommunen. Det, vurderede kommunens jurister, var ikke foreneligt med hendes politiske arbejde, og hun blev derfor erklæret inhabil.

Siden byttede hun udvalg med en partikollega og fik derfor plads i arbejdsmarkedsudvalget. Men Susanne Linnet var utilfreds med, at hun blev vurderet inhabil i socialudvalget og valgte at indbringe sagen for Tilsynet under Ankestyrelsen.

Men Ankestyrelsen mener ikke, at der er grundlag for at rejse en tilsynssag, og derfor får Susanne Linnet ikke en principel vurdering af sin habilitet. Og det er hun ikke glad ved.

LÆS OGSÅ Lejre overskred budgettet med 30 millioner kroner sidste år

– Det er ikke tilfredsstillende. Jeg sidder lidt tilbage og tænker hmmm. Sagen var indbragt for Ankestyrelsen for at få en principiel afgørelse, siger Susanne Linnet til Jydske Vestkysten.

Susanne Linnet kan ikke klage til nogen højere instans over Ankestyrelsens afvisning at af behandle sagen. Til gengæld kan hun bede dem om at kigge på sagen igen. Det har hun tænkt sig at gøre. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Mistede udvalgsplads i sag om habilitet: Ankestyrelsen afviser at blande sig Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger