29.08.2019 kl. 12.30

Ringsted får direktører fra Stevns og Dragør

På et ekstraordinært byrådsmøde onsdag ansatte kommunalbestyrelsen i Ringsted to nye direktører. Ny direktør på socialområdet bliver Kasper Sonne, der dermed forlader direktørposten i Stevns Kommune efter mindre end et år.

Det bliver 46-årige Kasper Sonne, der fra 1. oktober bliver ny direktør for det sociale område i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som direktør i Stevns Kommune, hvor han har haft direktøransvar for velfærdsområderne Arbejdsmarked, Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg.

– Kasper Sonne har konkret erfaring som direktør med ansvar for de områder, han også skal sidde med her i Ringsted Kommune. Derudover har han bred erfaring fra det kommunale område, og han har arbejdet intenst med de velfærdsområder, der er en del af kernen i en kommune. Derfor er jeg helt tryg ved, at han fra dag ét kan være med til at bidrage til arbejdet i Ringsted Kommune, for eksempel med de opgaver, vi står over for på ungeområdet, siger borgmester Henrik Hvidesten(V).

Stillingen blev ledig, fordi Andreas Jegstrups åremålskontrakt udløb ved udgangen af juli efter ni års ansættelse. Kasper Sonne glæder sig til at begynde arbejdet i Ringsted Kommune.

– Ringsted Kommune er en kommune i en god udvikling. Den har en unik geografisk beliggenhed, der er en støt befolkningstilvækst og et sundt erhvervsliv. Så jeg glæder mig rigtigt meget til at begynde arbejdet, og der er nogle spændende opgaver foran os. Vi står blandt andet med en opgave om at få dækket det stigende behov for ældre- og plejeboliger og på ungeområdet skal vi arbejde på at få endnu flere unge i job og uddannelse, siger Kasper Sonne i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ København henter direktør i Sundheds- og Ældreministeriet

Kasper Sonne er uddannet cand.polit. og har en master i offentlig administration. Han har knap 20 års erfaring fra den kommunale verden og ledererfaring fra flere kommuner.

Teknisk direktør fra Dragør

Kommunen valgte i april at indgå en fratrædelsesaftale med teknisk direktør Tine Christiansen, og hun bliver nu efterfulgt af 49-årige Mette Jeppesen, der forlader en stilling som direktør for Plan og Teknik/Sundhed og Omsorg i Dragør Kommune.

– Vi har i begge stillingsopslag lagt vægt på, at vores nye direktører skulle have erfaring og være i stand til at gå ind i arbejdet fra dag et. Derfor er det glædeligt, at vi kan ansætte Mette Jeppesen, der kommer med erfaring fra en lignende stilling i Dragør Kommune. Hun kan træde direkte ind i stillingen og med det samme være med til at lægge en klar retning for vores arbejde på det tekniske område, siger Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V).

LÆS OGSÅ Næstved-direktør bliver ny formand for socialcheferne

Over 40 ansøgere har været i spil til stillingen som referencedirektør for Teknik- og Miljøcenteret og Vej- og Ejendomscenteret og ifølge borgmesteren var der mange kvalificerede ansøgere.

– Tidligere har vi ofte ansat ansøgere, der ikke har direktørerfaring, men denne gang kan vi mærke, at det er en eftertragtet stilling. Det er blevet bemærket, at vi er i gang med at anlægge et nyt stort erhvervsområde ved motorvejen og at vi er en kommune i vækst og med tilflytning af nye borgere, siger Henrik Hvidesten Sjællandske Medier.

Mette Jeppesen er uddannet cand.scient.soc. og har løbende videreuddannet sig med blandt andet flere lederkurser.

– Jeg ser Ringsted som en rigtig god udviklingskommune, hvor der er gang i mange spændende projekter. Der er blandt andet stor byggeaktivitet med flere spændende boligprojekter på vej, og første spadestik til Business Park Ringsted, Sjællands største nye erhvervsområde, er netop taget. Det glæder jeg mig til at være en del af, siger hun i en pressemeddelelse. tkn@kl.dk

LÆS OGSÅ Ishøj henter ny velfærdsdirektør i København
Emneord
Navne, Teknik, Social

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ringsted får direktører fra Stevns og Dragør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger