Foto: Skanderborg Kommune
Foto: Skanderborg Kommune
20.08.2019 kl. 15.23

Byrådsmedlem i Skanderborg død

Jens Sønderskov (SF), der har siddet i Skanderborg Byråd i to perioder er afgået ved døden efter længere tids sygdom.

SF's byrådsmedlem i Skanderborg Kommune Jens Sønderskov er død efter længere tids sygdom. Det oplyser Skanderborg Kommune.

Jens Sønderskov har været medlem af Byrådet i Skanderborg Kommune, siden han i 2015 afløste partikollegaen Pia Palm. Han var forinden byrådsmedlem i perioden 2010-2013.

– Det er med meget stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at Jens er gået bort. Byrådet i Skanderborg Kommune har mistet en utrættelig ildsjæl, der var aktiv helt til det sidste. Han var let at begejstre, og han havde let ved at begejstre andre. Jens spredte masser af godt humør og gik aldrig af vejen for et godt grin. I Byrådet var han en skarp politiker, hvis hjerte især bankede for udsatte og sårbare unge. Men han var også et mildt og rummeligt menneske, der kunne tale på tværs af hele byrådssalen, og som altid evnede at se praktiske løsninger på selv store udfordringer, siger Skanderborgs borgmester Frands Fischer (S).

Jens Sønderskov var uddannet lærer og vejleder. Han var først forstander, siden viceforstander og leder af EGU på Skanderborg Produktionsskole.

LÆS OGSÅ Håndtryksdilemma løst: Borgmester giver ikke sig selv hånden

– Mange unge har gennem tiden fået et kærligt skub frem i livet af Jens. Han vil blive savnet ikke bare af sine kolleger i Byrådet og af medarbejdere i Skanderborg Kommune, men af rigtig mange mennesker, som har været så heldige at kende ham. Vores tanker går til hans hustru Jeanet og døtrene Mette, Marie og Maja, siger Frands Fischer.

Jens Sønderskov blev 66 år gammel. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Kommunestyret

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byrådsmedlem i Skanderborg død Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger