15.08.2019 kl. 10.49

Rødovres borgmester genopstiller ikke

Den socialdemokratiske borgmester i Rødovre har i dag meldt ud, at han ikke genopstiller ved næste kommunalvalg.
tekst Frederik Overby Vinding

Rødovres borgmester, Erik Nielsen (S), har torsdag meddelt, at han ikke agter at genopstille til kommunalvalget i 2021.

– Kære Alle, alting har en ende. Til jeres orientering har jeg i dag meddelt mine partifæller i Rødovre, at jeg ikke genopstiller til kommunalbestyrelsen ved næste valg til kommunalbestyrelsen i 2021. Jeg har altid betragtet mig selv som borgernes tillidsmand.

– Jeg tror på, at det er vigtigt, at man som tillidsmand gør sig nogle overvejelser om, hvad der tjener sit parti og borgere bedst, og ser bort fra egne behov og forfængelighed. I mit hjerte er der ingen over eller ved siden af partiet.

– Som tillidsmand stiller man sig til rådighed, for det skal ikke bare være et trin på et personligt karriereforløb. Jeg ved sgu godt, det lyder lidt gammeldags, men jeg er også blevet 66 år, skriver Erik Nielsen (S) på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ Billund skal have ny borgmester

Erik Nielsen har siddet som Rødovres borgmester siden 1994. Med 25 år på bagen som borgmester gør det ham til landets anden længst siddende borgmester kun overgået af Gentoftes Hans Toft (K).

Udover at være borgmester har Erik Nielsen været formand for Kommunernes Landsforening fra 2012 til 2014 og næstformand fra 2014 til 2016. frov@kl.dk 

Emneord
KV21, Navne, Valg

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rødovres borgmester genopstiller ikke Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger