Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune
13.08.2019 kl. 09.41

Rådmand skal have orlov

Rådmand Mai-Britt Iversen (S) fra Aalborg har søgt om orlov. Hun bliver afløst af Nuuradiin Hussein (S).

Fra d. 29 oktober bliver Mai-Britt iversen (S), der er rådmand for Familie- og Beskæftigelsesforvaltning i Aalborg kommune, afløst af partifællen Nuuradiin Hussein (S). Grunden til at hun tager orlov er, at hun skal opereres.

– På grund af en gammel håndboldskade har jeg det sidste år døjet meget med det knæ. Så jeg glæder mig til at få det ordnet. Tidspunktet passer fint med, at jeg lige kan være med til at forhandle kommunens budget på plads, inden jeg skal sygemeldes, fortæller rådmand Mai-Britt Iversen i en pressemeddelelse.

Afløseren Nuuradiin er 44 år og har siddet i byrådet siden 2014. Han er både 2. viceborgmester i Aalborg Kommune og gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe.

– Jeg er vant til at arbejde tæt sammen med Mai-Britt. Det er jo træls at skulle undvære hende. Da jeg blev spurgt, om jeg ville træde til, sagde jeg selvfølgelig ja til hjælpe. Det er samtidig en spændende udfordring, Nuuradiin S. Hussein.

LÆS OGSÅ DF-profil takker af efter 19 år i kommunalpolitik

Han kender Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fra sit daglige arbejde som socialrådgiver ved Center For Tværfaglig Forebyggelse, hvor han har bl.a. været en aktiv part i SSP-samarbejdet med Skoler og Politi. frov@kl.dk 

Emneord
Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rådmand skal have orlov Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger