Foto: Silkeborg Kommune
Foto: Silkeborg Kommune
01.01.0001

Ny børne- og familiechef i Silkeborg

Økonomi- og erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Jette Stencel som ny børne- og familiechef i Silkeborg Kommune. Jette Stencel afløser Ken Engedal, som går på pension.
tekst Tom Ekeroth

Jette Stencel kommer fra en stilling som økonomi- og administrationschef i Uddannelse og Arbejdsmarked i Horsens Kommune, hvor hun har været i otte år. Her har hun i perioder fungeret som direktør for Beskæftigelsesudvalget og haft tilsvarende opgaver i forhold til Børne- og Skoleudvalget. Tidligere har hun i fem år været områdechef i Børn og Unge i Aarhus Kommune, og i syv år vicekontorchef i Voksen- og handicapafdelingen i det tidligere Vejle Amt.

– I Jette Stencel har vi fundet en ny børne- og familiechef, som både har en solid erfaring som fagchef og som stabschef inden for børne- og uddannelsesområdet og med betjening af det politiske niveau. Desuden har hun stor indsigt i velfærdsområderne. Jeg glæder mig til at byde Jette velkommen i Silkeborg Kommune, siger direktør Hanne Ahrens.

Jette Stencel er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 1993 og har en master i offentlig ledelse MPG fra Copenhagen Business School og Københavns Universitet fra 2014. Hun er medlem af Advisory Board ved Erhvervsakademi Dania samt censor på statskundskabs/samfundsfagsuddannelserne og masteruddannelserne i offentlig ledelse.

Den nye børne- og familiechef er 52 år og bor i Odder. Hun har to børn, en voksen datter og en hjemmeboende søn, som går i 9. klasse.

LÆS OGSÅ God ledelse giver ekstra hænder
FOR ABONNENTER

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg er blevet ansat som ny børne- og familiechef i Silkeborg Kommune. For mig er børne- og familieområdet et af de vigtigste velfærdsområder, og jeg glæder mig til at stille mig i spidsen for området i en af Danmarks største og smukkeste kommuner. Børn og unge er vores fælles fremtid, og vi skal være ambitiøse og sikre, at alle børn får de bedste muligheder for trivsel og læring og får lige chancer for at få en uddannelse og et godt liv, siger Jette Stencel.

Hun tiltræder 1. juni 2019 og er blevet valgt til stillingen blandt 26 ansøgere. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny børne- og familiechef i Silkeborg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger