Mette Heidemann foto: Kalundborg Kommune
Mette Heidemann foto: Kalundborg Kommune
25.04.2019 kl. 08.30

Erfaren direktør skifter til Roskilde

Mette Heidemann er ansat som ny direktør i Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune med første arbejdsdag 1. juni. Hun kommer fra en stilling som direktør for skole, børn og familie i Kalundborg Kommune.
tekst Tom Ekeroth

Mette Heidemann har tidligere været social- og sundhedsdirektør fem år i Middelfart Kommune og har også titlen som socialchef fra Vejle Kommune på CV´et.

– Jeg har store forventninger til Mettes evne til at sikre udviklingen af velfærden for borgerne igennem god ledelse og en stærk faglighed. Mette er en meget erfaren direktør med stærke lederkompetencer med fokus på ordentlighed. Hun har udmærket sig fagligt på socialområdet i mange år, og derfor har det også været et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Mette til stillingen som direktør i Social, Job og Sundhed, siger kommunaldirektør Henrik Kolind.

Mette Heidemann er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har senere taget en master i systemisk ledelse.

– Jeg glæder mig meget til at starte nyt job i en stor kommune med udvikling af velfærden for borgerne højt på dagsordenen. Personligt som fagligt er ordentlighed, respekt og nysgerrighed vigtige værdier for mig, uanset om det handler om ledelse eller om mødet mellem mennesker. Værdier som jeg oplever er værdsatte i Roskilde Kommune, og jeg ser meget frem til samarbejdet med borgere, byråd, ledere og ikke mindst medarbejdere, siger Mette Heidemann. Hun understreger, at hun ikke kommer med færdigstrikkede løsninger:

LÆS OGSÅ Varde får ny socialchef

– Min tilgang er i stedet at bruge tid på at mødes med medarbejdere og borgerene lokalt, så vi sammen kan finde de gode løsninger. Personligt glæder jeg mig også til at flytte til Trekroner, hvor min mand og jeg har købt hus, og nærheden til det lokale håber jeg også vil give noget fagligt udbytte, siger Mette Heidemann.

Mette Heidemann er gift og har fire voksne børn, og familien har sine rødder i Jelling. tek@kl.dk 

Emneord
Ledelse, Social

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Erfaren direktør skifter til Roskilde Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger