Ny kommunaldirektør i Egedal Kommune bliver Christine Brochdorf(Foto: Ebbe Forup / Furesø Kommune)
Ny kommunaldirektør i Egedal Kommune bliver Christine Brochdorf(Foto: Ebbe Forup / Furesø Kommune)
10.04.2019 kl. 15.57

Egedal ansætter kommunaldirektør

Egedal Kommune har fundet afløseren for nuværende kommunaldirektør Lars Wilms, der går på pension.

Det bliver 47-årige Christine Brochdorf, der skal være øverste administrative chef i Egedal Kommune på Sjælland. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Brochdorf har mere end 15 års erfaring som leder i det kommunale. Hun har blandt andet arbejdet i Hvidovre, København og senest Furesø Kommune, hvor hun har været kommunaldirektør i tre år.

Byrådet i Egedal holdt i går ekstraordinært byrådsmøde, hvor de godkendte ansættelsesudvalget indstilling af Christine Brochdorf som ny kommunaldirektør. 

Det glæder borgmester Karsten Søndergaard (V).

LÆS OGSÅ Randers konstituerer ny erhvervs- og bosætningschef

– Med valget af Christine Brochdorf får vi en erfaren og visionær topleder, der kan give retning og arbejdsglæde for Egedals ansatte på tværs af organisationen. Samtidig får vi en topleder med et godt blik for offentlig service, som med sikker hånd kan håndtere både den løbende drift samt udviklingen af kommunen. Både ansættelsesudvalget og Byrådet har stor tiltro til, at Christine Brochdorf er den helt rigtige til at udvikle Egedal til gavn for borgere, forenings- og erhvervsliv, siger Karsten Søndergaard.

Christine Brochdorf, der er uddannet cand.scient.adm fra Roskilde Universitet, vil gå i gang med at hjælpe kommunen med at indfri sine ambitioner, lyder det.

– Egedal har mange ambitioner, der skal indfries i de kommende år. Der er vedtaget en strategisk velfunderet investeringsplan, der skal fremtidssikre byer, bygninger og velfærdsløsninger i de kommende mange år. Den glæder jeg mig til at være med til at omsætte til konkret handling. Jeg glæder mig i det hele taget til at lære Egedal at kende. Sammen med politikere, medarbejdere, borgere, foreninger og erhverv ser jeg frem til at fortsætte og udvikle den kurs, der er sat for Egedal, og som gør kommunen unik, siger Christine Brochdorf.

Den nye kommunaldirektør tiltræder den 1. juni. Hun bor i København med sin mand og deres tilsammen fire børn.

LÆS OGSÅ Direktør går på pension

Stillingen som kommunaldirektør i Egedal Kommune bliver ledig, fordi den nuværende chef Lars Wilms har besluttet sig for at gå på pension. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Egedal ansætter kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger