Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
09.04.2019 kl. 08.30

Direktør fratræder i Svendborg Kommune

Torben Præstegaard Jørgensen fratræder øjeblikkeligt sin stilling som direktør for erhverv, teknik og miljø i Svendborg Kommune.
tekst Rudi Holm

Svendborg Kommune har i dag sagt farvel til direktør for erhverv, teknik og miljø, Torben Præstegård Jørgensen. Han fratræder sin stilling pr. dags dato, oplyser kommunen.

Ifølge en pressemeddelelse sker fratrædelsen "efter gensidig overenskomst". Kommunen forklarer årsagen med "ønsket om en anden profil på direktørposten".

– Svendborg Kommune har iværksat en organisationsændring af direktørområdet. Når den er tilendebragt, kræves der andre og nye kompetencer på området. På den baggrund har Svendborg Kommune og Torben Præstegaard Jørgensen indgået en fratrædelsesaftale. Jeg vil gerne kvittere for det lange og gode samarbejde, som Torben Præstegaard Jørgensen har ydet, siger kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf.

Torben Præstegaard Jørgensen har været direktør i Svendborg Kommune siden 2012.

LÆS OGSÅ Forstår godt at Pernille Blach Hansen sagde nej

Kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf overtager midlertidigt stillingen som direktør for området. Samtidig sætter Svendborg Kommune gang i processen med at søge en ny direktør for området. Kommunen forventer, at den nye direktør kan tiltræde efter sommerferien. ruh@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Direktør fratræder i Svendborg Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger