Foto: Furesø Kommune
Foto: Furesø Kommune
08.04.2019 kl. 09.00

Ny direktør i Halsnæs

Niels Milo Poulsen skifter Furesø Kommune ud med Halsnæs.
tekst Rudi Holm

Halsnæs Kommune har ansat den 56-årige Niels Milo Poulsen som ny direktør. Han kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Furesø Kommune.

Niels Milo Poulsen er uddannet cand.scient.adm. og har 19 års erfaring som direktør, heraf de sidste otte år som velfærdsdirektør i Furesø Kommune. Her har ansvarsområderne blandt andet omfattet familie-, social- og ældreområdet, ligesom han også har arbejdet med at skabe en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for borgerne som en del af det frikommunenetværk, som Halsnæs Kommune også er en del af. Tidligere har han desuden været socialdirektør i Furesø og Værløse Kommuner. 

– Halsnæs Kommune er inde i en spændende udvikling. Derfor har det været vigtigt for os, at den nye direktør besidder stærke kompetencer, som kan bidrage til at føre denne udvikling videre. På baggrund af sin mangeårige erfaring med både ledelse og fagområder er jeg sikker på, at vi med Niels Milo Poulsen kan byde velkommen til en særdeles kompetent direktør. Jeg og den øvrige direktion ser i hvert fald meget frem til samarbejdet, siger Anders Mørk Hansen, kommunaldirektør i Halsnæs Kommune.  

Niels Milo Poulsen begynder sit nye job i Halsnæs Kommune den 1. maj. ruh@kl.dk  

LÆS OGSÅ Direktører for hele livet

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør i Halsnæs Felter med * skal udfyldes
 
Af: kim c
fri os for korrupte menneskehandlende kommuner
Den 23.05.2019 kl. 23:17

så skal der rokeres igen igen

svar på: Ny direktør i Halsnæs

hver gang kommunerne er i klemme pga deres lovbrud , så sker dette - normalt smider man medarbejderne til gentofte - nu smider man dem åbenbart fra KL til halsnæs og videre til HIllerød - så man kunne komme af med en af lovbryderne - men hele toppen i halsnæs skal skiftes ud og byrådsmedlemmer i kommunen skal lære at følge lovgivningen - som de fuldkommen blæser på ...ENDNU
vågn op borgere - det er helt galt i toppen af kommunen og særligt på børne og ungeafdelingen hvor de direkte laver menneskehandel - politiet får en god bonus for at holde dem skadesfri

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger