Foto: Fredericia Kommune
Foto: Fredericia Kommune
01.04.2019 kl. 10.30

Fredericia Kommune ansætter ny social og beskæftigelseschef

Fredericia Kommune ansætter en ny koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet med tiltrædelse i dag.

Mandag den 1. april er første arbejdsdag for Fredericia Kommunes ny koncernchef for Social og Beskæftigelse, Yelva Bjørnholt. Hun er 44 år gammel og har siden 2012 været ansat i Vejle Kommune inden for voksen, velfærd og seniorområdet, heraf de senere år som myndighedschef inden for senior, handicap og psykiatri.

– Vi er rigtig glade for at have fundet en virkelig stærk chef på et spændende og vigtigt velfærdsområde som Social og Beskæftigelse. Yelva har stærke kompetencer inden for ledelse, økonomi, tværgående samarbejde, sociale forhold, psykiatri og ikke mindst innovation, siger Annemarie Schou Zacho-Broe, kommunaldirektør i Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

– Hun har skabt rigtigt flotte resultater i sine tidligere stillinger, og vi får en dygtig og erfaren medspiller i koncernledelsen.

Yelva Bjørnholt har blandt andet arbejdet med tværgående samarbejde mellem jobcenter og familieområdet, nytænkning af indsatser for borgere på langvarig kontanthjælp og konkrete indsatser på ungeområdet for de mest udsatte unge, fremgår det af pressemeddelelsen fra Fredericia Kommune.

LÆS OGSÅ Topchef forlader Holstebro Kommune

Yelva Bjørnholt er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og tidligere arbejdet i blandt andet psykiatrien i Århus amt og Region Midtjylland. Hun bor i Løsning sammen med mand og to børn. sisk@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Fredericia Kommune ansætter ny social og beskæftigelseschef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger