Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune
18.09.2018 kl. 10.07

Odense hæver skatten igen

Dansk Folkeparti vendte rundt og er nu med til at hæve skatten nok en gang i Odense.
tekst Rudi Holm

Odense ønsker for tredje år i træk at sætte skatten op. I et nyt budgetforlig er det aftalt, at den skal hæves med 0,2 procentpoint. Dermed er kommuneskatten i Odense sammenlagt hævet med 1 procentpoint over de seneste tre år.

I modsætning til de to foregående år valgte Dansk Folkeparti i går at skrive under på den budgetaftale, som den røde blok, Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF, De Radikale og Alternativet, var blevet enige om.

– Ser du på valget (kommunalvalget i november, red.), så er der jo ingen tvivl om, hvilket signal vælgerne har sendt. De vil gerne sætte skatten op, så længe det går til velfærd, og det synes vi, man som politiker skal lytte til, siger Pernille Bendixen, politisk ordfører for Dansk Folkeparti i Odense, om kovendingen til Fyens Stiftstidende.

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), erklærer sig glad over, at der nu er et endnu bredere flertal bag Odenses såkaldte velfærdsprocent.

LÆS OGSÅ Kommunerne vedtager budgetter med en skattestigning

– Det er 20 mod 29 medlemmer i byrådssalen, og jo bredere et flertal jo bedre, siger han til Fyens Stiftstidende. ruh@kl.dk 

Emneord
Budget, Skat

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Odense hæver skatten igen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger