Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
13.09.2018 kl. 11.18

Pasbestilling på biblioteker sat på pause

Egedal Kommune har eksperimenteret med pasbestilling på bibliotekerne, men nu er udvidelsen af kommunens borgerservice sat på pause.
tekst Sascha Reiffenstein Petersen

Egedal Kommunes planer om udvidet borgerservice på bibliotekerne i Ølstykke og Smørum, der skulle have været sat i gang den 1. september, bliver ikke til noget på nuværende tidspunkt. Det var ellers meningen, at man skulle kunne få hjælp til pas og kørekort uden at aflægge et besøg på rådhuset. 

I en periode har der været et eksperiment med pasbestilling på Smørum Bibliotek, men ifølge kommunens nye direktør Sune Schou er det ikke længere muligt, før politikerne eventuelt har truffet en endelig beslutning om borgerserviceudvidelsen. Kommunen skal først afklare, hvordan de bedst udnytter kommunale bygninger til kreative læringsmiljøer. 

– Det er vigtigt, at vi ikke træffer en forhastet beslutning om, hvor vi skal møde borgerne, men giver os tid til at se på hvilke kommunale bygninger, der rent faktisk er egnede til borgerservice på længere sigt, siger Charlotte Haagendrup (K), der er formand for kultur-og erhvervsudvalget i en pressemeddelelse

Mens det afgøres vil administrationen fokusere på at give endnu bedre borgerservice på Egedal Rådhus, hvor tidsbestilling skal være obligatorisk for at undgå ventetid. 

LÆS OGSÅ Folkebiblioteket kan mere end bare bøger

– Vi vil gerne give mulighed for borgerservice andre steder end på vores rådhus. Det er vigtigt for os, at vi sætter borgernes behov i centrum, og her kan nærhed og mere fleksible åbningstider være en mulighed, siger Charlotte Haagendrup (K). sarp@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Pasbestilling på biblioteker sat på pause Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger