Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
12.09.2018 kl. 15.09

Plejehjemsbus blev brugt til millionkup

Det tog under tre minutter for ukendte gerningsmænd at stjæle kostbare ridesadler i Gredstedbro i Esbjerg Kommune og derefter køre væk i en stjålet plejehjemsbus.

60 ridesadler af mærkerne KS og Custom, som hver koster mellem 20.000 og 30.000 kroner blev natten til onsdag stjålet hos firmaet Kongeå Sadelmager i Gredstedbro i Esbjerg Kommune. Kuppet blev udført ved hjælp af en bus, som gerningsmændene bakkende ind i butiksruden med. Bussen havde de to-tre gerningsmænd stjålet fra plejehjemmet Karstensminde i Gredstedbro. Det skriver JydskeVestkysten.

Normalt bruges bussen til at køre plejehjemmets beboere på udflugt i. Onsdag formiddag blev bussen så fundet i en skov, hvor den var kørt fast, fortæller daglig leder på Karstensminde Plejehjem, Ninna Juul-Jensen.

– Vi blev ringet op og fik at vide, at bussen var fundet kørt fast i skoven. Manden, som fandt bussen, kunne fortælle, at instrumentbrættet i bussen var brækket op, og der var sket store skader på bagenden af bussen. Vi frygter, at bussen nu er totalskadet, siger Ninna Juul-Jensen og fortsætter:

– Vi skulle have været på udflugt i bussen i morgen, så nu har vi nogle beboere, som er kede af, at de ikke kan komme det. Det kan nok have lange udsigter, inden vi kan komme ud og køre i den igen, hvis vi overhovedet kan det, konstaterer lederen af Karstensminde til JydskeVestkysten.

Ejerne af forretningen, der bor i et parcelhus ved siden af, hørte ikke tyverialarmen klokken 02.22, men blev vækket af politiet, der bankede på klokken 02.36. sarp@kl.dk 

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem meldt for at overfalde tidligere kollega
Emneord
Tyveri, Kriminalitet

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Plejehjemsbus blev brugt til millionkup Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger