Foto: Hørsholm Kommune
Foto: Hørsholm Kommune
10.09.2018 kl. 13.51

Hørsholm ansætter ny sundheds- og omsorgschef

Dorte Dahl, der er uddannet sygeplejerske og har mange års ledelseserfaring, bliver nye chef for Center for Sundhed og Omsorg i Hørsholm Kommune.

Hørsholm Kommune har ansat Dorte Dahl som ny chef for Center for Sundhed og Omsorg. Hun kommer fra en stilling som regionschef i Attendo, der blandt andet leverer ældrepleje til en række af landets kommuner. Det skriver Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.

Dorte Dahl skal være chef for en afdeling, der består af syv ledere og 450 medarbejdere. Centeret har ansvar for ydelser indenfor pleje, omsorg, genoptræning, hjælpemidler og aktiviteter til alle aldersgrupper, samt sundhedsfremmende opgaver og forebyggelse.

Peter Orebo Hansen, der er direktør for Social, Sundhed og Arbejdsmarked i Hørsholm Kommune, ser frem til at byde Dorte Dahl velkommen.

– I Hørsholm arbejder vi hver dag for at skabe forudsætninger for det bedst mulige liv for borgerne. Med Dorte Dahls omfattende ledelseserfaring og dybe kendskab til sundhed- og omsorgsområdet, har vi fået den rigtige person på posten til at sikre det rette fokus på både drift og udvikling i Center for Sundhed og Omsorg, siger Peter Orebo Hansen.

LÆS OGSÅ Egedal ansætter kommunaldirektør

Tidligere har Dorte Dahl arbejdet som chef for forskellige områder i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Her har hun blandt andet været ældrechef, leder af træningsfunktionen og lokalområdechef med ansvarsområder som plejecentre og hjemmepleje, og det er her, hun har sin primære ledelseserfaring fra. Derudover er hun uddannet sygeplejerske.

Dorte Dahl tiltræder stillingen som chef for Center for Sundhed og Omsorg den 1. december. sarp@kl.dk 

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Hørsholm ansætter ny sundheds- og omsorgschef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger