Foto: Svendborg Kommune
Foto: Svendborg Kommune
29.10.2018 kl. 10.48

Ny socialchef i Svendborg

Svendborg Kommune har fundet afløseren for socialchef Finn Boye, der har valgt at gå på efterløn.

Det bliver den 51-årige Hasse Jacobsen, der skal være ny socialchef i Svendborg Kommune. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hasse Jacobsen er rekrutteret internt i kommunen, hvor han har arbejdet siden 2011.

Den nye socialchef vil inddrage både medarbejdere og samarbejdspartnere i arbejdet på socialområdet.

– Jeg vil lytte meget og på den måde få en fornemmelse af, hvad der sker inden for det store og meget forskelligartede område, som en socialchef har ansvaret for, siger han i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ Erfaren direktør skifter til Roskilde

Hasse Jacobsen har været vidt omkring i sin karriere, inden han kom til Svendborg Kommune. Han har blandt andet være lærer og viceforstander på Bogense Folkehøjskole, hvorefter han fik arbejde i Fyns Amt, siden Odense Kommune og endelig i Svendborg Kommune. Alle steder inden for det sociale område.

Japan-aficionado

Privat er Hasse Jacobsen en mangefacetteret person, hvis man skal tro pressemeddelelsen. Han er meget interesseret i Japan, som han har besøgt otte gange, og han er engageret i Svendborg Japan Kokoro Group, som er et dansk-japansk erhvervs- og kulturnetværk, der vil arrangere kulturevents med besøg fra Japan.

Han har desuden været med i Jeopardy i år 2000, hvor han vandt finalen ved at svare rigtigt på, hvem der var hovedpersonen i filmen Tomb Raider. Det var Lara Croft.

Som en krølle på historien oplyser Svendborg Kommune, at Hasse Jacobsen altid afslutter sine mails med månedens citat. I oktober måned er det denne lille bid:

LÆS OGSÅ Ny socialdirektør i Nordfyn

– Jeg interesserer mig meget for fremtiden, for det er der, jeg skal tilbringe resten af mit liv, lyder citatet, som er tilskrevet den amerikanske ingeniør, opfinder og forretningsmand Charles F. Kettering.

Hasse Jacobsen sætter sig i socialchefstolen den 1. november. jki@kl.dk

Emneord
Social, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny socialchef i Svendborg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger