Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
25.10.2018 kl. 10.41

Lolland mangler arbejdskraft

Gode jobmuligheder, attraktive boliger, fantastisk natur og et stærkt fællesskab. Lolland Kommune forsøger at tiltrække tilflyttere med bosætningskampagnen "Lolland Lever Livet".
tekst Tom Ekeroth

Med den nye hjemmeside lollandleverlivet.dk forsøger Lolland Kommune at tiltrække nye borgere med budskabet om, at Lolland  Kommune er et godt sted at bo og arbejde.

– En af de største udfordringer for vores dygtige virksomheder i dag er faktisk manglen på arbejdskraft, så vi har de ledige job. Vi står over for danmarkshistoriens største anlægsprojekt med Fehmern-forbindelsen. Vi har den fantastiske natur. Vi har også det høje rådighedsbeløb. Og først og fremmest så har vi lollikkerne. Lolland har med sin placering altid været orienteret mod omverdenen, og det mærker du også i dag. Du føler dig simpelthen velkommen, og bliver hurtigt en del af vores stærke lokale fællesskaber, siger borgmester Holger Schou Rasmussen (S) fortæller borgmesteren.

Om kampagnen

Det har høj prioritering for byrådet at skabe og fastholde bosætning i hele Lolland Kommune. Her er bosætningshjemmesiden lollandleverlivet.dk og bosætningspuljen to blandt flere nye og kommende initiativer. Bosætningspuljen er en pulje på 200.000 kroner. Puljen blev lanceret i september 2018, og herfra kan lokale søge midler til aktiviteter, der skaber en god lokal modtagelse af tilflyttere. I forvejen afholdes der velkomstarrangementer for nye tilflyttere. Næste velkomstarrangement finder sted i november 2018. tek@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Lolland mangler arbejdskraft Felter med * skal udfyldes
 
Af: Jan Løvgreen
Den 29.10.2018 kl. 19:45

Manglende job...

svar på: Lolland mangler arbejdskraft

Hej
I sommeren 2017 købte jeg en bolig på Vestlolland i håb om at flytte permanent dertil. Desværre er det praktisk talt meget vanskeligt at finde job som controller dernede, så håbet er forsvundet og i stedet overvejer jeg at sælge min bolig dernede.
Så den manglende arbejdskraft må være indenfor håndværkerbranchen eller som produktionsmedarbejder.

Jeg har gennemsøgt mulighederne lokalt og på de sociale medier, samt på Jobindex...Business Lolland har også været inde over, men uden held.

Trist med et faktum...

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger