Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune
01.01.0001

Ny chef for Sundhed i Odense

1. november tiltræder Svend Tabor i stillingen som chef for Sundhed og Myndighed i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense. Dermed overtager han myndighedsområdet og sundhedsområdet fra henholdsvis René Lorenz og Jette Mark Sørensen, som midlertidigt har varetaget de opgaver.
tekst Tom Ekeroth

Odense Kommune har ansat Svend Tabor i stillingen som chef for Sundhed og Myndighed i Ærldre- og Handicapforvaltningen. Gitte Østergaard, direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen, er meget tilfreds med at få Svend Tabor med på holdet:

– Det er svært at finde en med større og mere relevant erfaring på det her område end Svend. De sidste mange år har han haft ansvar for både sundheds-, ældre- og myndighedsområdet i Køge Kommune og har dermed præcis den profil, vi søger. Som rehabiliterende forvaltning er det afgørende med et stærkt ledelsesmæssigt fokus på både myndighed og sundhed, og det ved jeg, at Svend kan levere.

Svend Tabor kommer fra København og har haft forskellige direktørstillinger de sidste 14 år – senest som direktør i Velfærdsforvaltningen i Køge Kommune.

– Jeg ser frem til, at vi i Sundhed og Myndighed sammen skaber rammerne, så borgerne kan leve et så aktivt, myndigt og selvhjulpen liv som muligt. Jeg vil med energi og engagement stige på jeres tog, som kører med skarpt fokus på rehabilitering – og jeg vil gå til chefopgaven med respekt for jeres kultur kombineret med åbenhed og nysgerrighed, siger Svend Tabor. tek@kl.dk 

LÆS OGSÅ Kommunaldirektør forlader posten

Svend Tabors CV

2016-2018 - Direktør for Velfærdsforvaltningen i Køge Kommune

2010-2016 – Social- og Sundhedsdirektør i Køge Kommune

2005-2010 – Direktør for social, sundhed, kultur og arbejdsmarkedet i Solrød Kommune

2004-2005 – Social- og Sundhedsdirektør i Skovbo Kommune

2001-2004 – Vicedirektør i Social- og Sundhedsforvaltningen i Roskilde Kommune

 

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny chef for Sundhed i Odense Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger