– At tage et socialt ansvar bidrager til virksomhedens bundlinje, siger Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen. Foto: Frederik Laugesen
– At tage et socialt ansvar bidrager til virksomhedens bundlinje, siger Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen. Foto: Frederik Laugesen
12.10.2018 kl. 12.39

Erhvervskvinde skal styrke det sociale ansvar i Horsens

Sammen med 28 lokale erhvervsledere skal Sanne Ravn, der selv kommer fra de private erhvervsliv, stille skarpt på virksomhedernes sociale ansvar og bane vejen til job for de ledige, som endnu står uden for.
tekst Tom Ekeroth

Flere skal med ind på arbejdsmarkedet. Den opgave er Sanne Ravn netop ansat til at løfte sammen med Jobtaskforcen – et netværk af erhvervsledere i Horsens, som har fokus på at styrke virksomhedernes sociale ansvar. Sanne Ravn er ansat i Horsens Kommune, og vil blive et knudepunkt i at styrke samarbejdet med virksomhederne om at skabe et rummeligt arbejdsmarked.

– Horsens kan noget helt særligt, når det kommer til at arbejde på tværs og nytænke løsninger på fælles udfordringer. Det glæder jeg mig helt vildt til at spille ind i. Sammen med Jobtaskforcen er mit fokus at inspirere virksomheder til at tage et socialt ansvar og at få flere i job, blandt andet gennem småjob og voksenlærlingepladser, siger Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen.

Stærke resultater

Sanne er 53 år og har i sit arbejdsliv primært arbejdet med salg og marketing. Hun har desuden været ansat i sekretariatet for Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad, hvor hendes fokus var på samskabelse mellem det offentlige og det private.

– Jeg kommer fra det private erhvervsliv, og det falder mig naturligt at forholde mig til virksomhedernes behov. Samtidig har jeg erfaring for, hvor stærke resultater vi kan skabe i samarbejdet mellem det offentlige og det private, og det er Jobtaskforcen allerede godt i gang med, fortæller Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen.

LÆS OGSÅ Færre tilflyttere søger kontanthjælp i Guldborgsund

Jobtaskforcen er et forum under HORSENS ALLIANCEN. Blandt målene er en ambition om at skabe 200 nye småjob og 100 nye voksenlærlingepladser i Horsens inden udgangen af 2019.

Her er Jobtaskforcen

I Jobtaskforcen er der repræsentanter fra virksomhederne AC Horsens, Advokatgruppen, Bang & Olufsen Horsens, Schur Pack, Blunico, BusinessHorsens, CASA, Norleg, DK BUS, DKI Logistics, Fit & Sund, FOA/LO, Danish Crown, Ginnerup Arkitekter, Horsens Kommune, Horsens Ny Teater, Logistikkompagniet, John A. Laursen, Oluf Jørgensen - Rådgivende Ingeniør, Regionshospitalet Horsens, Rema 1000/Reitan, Roesgaard & Partners, VOLA, VS Automatic og Yding Grønt. tek@kl.dk 

Emneord
Beskæftigelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Erhvervskvinde skal styrke det sociale ansvar i Horsens Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger