Foto: Gribskov Kommune
Foto: Gribskov Kommune
10.10.2018 kl. 14.04

Gribskov Kommune fyrer to direktører

Økonomiudvalget besluttede onsdag morgen at indstille til byrådet at stoppe samarbejdet med to direktører. Årsagen er, at politikerne ønsker en ny profil, der blandt andet kan stå i spidsen for en smidig organisation.
tekst Tom Ekeroth

Økonomiudvalget har sat en ny retning for Gribskov Kommune. Derfor er det besluttet, at kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen og direktør for Teknik og Erhverv Astrid Damgaard Ravnsbæk skal stoppe. Begrundelsen er, at Økonomiudvalget ønsker andre profiler til den fremadrettede ledelse af Gribskov Kommune.

Holger Spangsberg Kristiansen og Astrid Damgaard Ravnsbæk er begge fritaget for at arbejde indtil Byrådets endelige beslutning.

I forlængelse af Byrådets beslutning i november konstitueres ressource- og kulturdirektør Sascha V. Sørensen i stillingen som kommunaldirektør, indtil stillingen er genbesat.

Borgmester Anders Gerner Frost (G) siger om kommunens nye retning:

LÆS OGSÅ Bornholm har fundet ny direktør i egne rækker

– Gribskov Kommune bygger på et væld af muligheder. Gribskov Kommune har eksisteret i 10 år. Det har været en periode, hvor kommunen har fundet sit fodfæste, og der er sket mange spændende ting. Nu er tiden kommet til, at vi skal have løftet kommunen til et endnu højere ambitionsniveau og etableret Gribskov Kommune version 2.0. Et arbejde, vi i Byrådet ser meget frem til. Et samlet Byråd står bag budgetaftalen og har sat tre tydelige pejlemærker for kommunens fremtid, siger borgmesteren.

De tre pejlemærker, der kræver ny ledelse, er:

  • En ambitiøs investeringsplan med blandt andet en ny vej mellem Græsted og Gilleleje samt etableringen af et sundheds- og borgerhus
  • Et ønske om en endnu mere agil organisation, der kan matche morgendagens velfærdsopgaver og
  • Et Byråd der samler sig om færre fokusområder til glæde for borgere og virksomheder. 

tek@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Gribskov Kommune fyrer to direktører Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger