Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
09.10.2018 kl. 12.01

Ny håndværkerportal i Furesø

Håndværkere, der vil renovere Furesøs skoler, daginstitutioner eller byde på andre kommunale vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter, kan nu registrere sig på Furesøs nye håndværkerportal. Alle skal kunne byde ind på vores opgaver, siger Furesøs direktør for by og kultur, Claus Torp, om portalen.
tekst Tom Ekeroth

– Det skal være gennemsigtigt for alle, og konkurrencen skal være åben, når vi vælger hvilken håndværker, der skal udføre en kommunal opgave. Derfor er vi rigtig glade for at kunne lancere denne portal sammen med erhvervsforeningerne i Furesø, og jeg vil opfordre alle interesserede til at registrere sig, siger Claus Torp, direktør for by og kultur. 

Den nye håndværkerliste er blevet til i et tillidsfuldt samarbejde mellem Furesø Kommune, Furesø Erhvervsforening og Furesø INDUSTRI.

– Lokale indkøb står højt på vores ønskeliste. Gennem samarbejdet i gruppen er der i Furesø Kommune blevet skabt en forståelse af, at lokale indkøb gavner os alle. Og nu har vi fået et enkelt system til at håndtere dette. Et system, der ikke bare er for håndværkere, men for alle, der gerne vil handle med Furesø Kommune, siger Solveig Bisgaard, formand for Furesø INDUSTRI.

Spillereglerne i kommunen

Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening siger: 

LÆS OGSÅ Ny OPS-enhed mødes med kommunal skepsis allerede inden den er dannet

– Vi arbejder altid i Furesø Erhvervsforening på at skabe bedre forhold for lokale erhvervsdrivende, så vi er meget tilfredse med, at vi nu gør det nemmere for de lokale håndværkere at få et overblik over kommunale opgaver. Vi følger også initiativet op med personlig vejledning i oprettelse og brug af portalen, og vi vil arbejde for, at den på længere sigt kan blive til gavn for endnu flere erhverv.

Målet med portalen er at sikre en tæt kontakt til det private erhvervsliv og en åben adgang til de mange offentlige opgaver, der udbydes i Furesø Kommune. Og for at komme i betragtning til vedligeholdelses- og renoveringsopgaver i Furesø Kommune, skal virksomheden stå på håndværkerlisten.

I forbindelse med registreringen accepterer man samtidig spillereglerne i kommunen. Spillereglerne omhandler accept af håndværkerinstruks, erklæring om hensyntagen til arbejdsforhold, samfundsansvar og tro- og loveerklæring. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny håndværkerportal i Furesø Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger