Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
29.11.2018 kl. 14.00

Kurser i bestyrelsesarbejde blev en succes: Gentages næste år

Også i 2019 arrangerer KL i samarbejde med CBS og COK kurser for kommunalpolitikere i forsyningsselskabernes bestyrelser. De første kurser er blevet positivt modtaget.
tekst Tom Ekeroth

Vand, spildevand, affald og fjernvarme er komplicerede emner, hvis man sidder i et forsyningsselskabs bestyrelse. Det gør en masse kommunalpolitikere, og i denne valgperiode har der været holdt kurser for dem for at klæde dem på til bestyrelsesarbejdet. Tilbagemeldingerne på kurserne, som også bliver gennemført næste år, er positive. Jarl Gorridsen (V), formand for Silkeborg Forsyning og formand siden 1. juni, siger:

– Det var tre dage med et fantastisk program og nogle fantastiske undervisere og engagerede kursister, så der var rigtig meget udbytte, siger Jarl Gorridsen.

Han har, som han selv siger det, "tre hatte på". Han er medlem af byrådet i Silkeborg, bestyrelsesformand forsyningsselskabet og arbejder som direktør for et firma, som hjælper tung industri og store ejendomsejere med at holde øje med forbruget på deres største energisyndere. Selv om han har lavet bestyrelsesarbejde i private virksomheder, fik han meget stort udbytte af kurset:

Skriv hvad du søger