Jacob Svarre Winther er ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune. Foto: Aabenraa Kommune
Jacob Svarre Winther er ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune. Foto: Aabenraa Kommune
27.10.2018 kl. 11.30

Ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune

Det bliver Jacob Svarre Winter, der overtager stillingen som dagtilbudschef i Aabenraa Kommune. Han har blandt andet erfaring fra BUPL Sydjylland og en idrætsbørnehave.

Jacob Svarre Winter bliver Aabenraa Kommunes nye dagtilbudschef efter Bjarne Babiel, der går på pension. Jacob Svarre Winter kommer fra en stilling som kasserer og faglig sekretær i fagforeningen BUPL Sydjylland, og han glæder sig til de nye udfordringer i Aabenraa Kommune.

– Det var en stilling, der var så interessant, at jeg ikke kunne lade være med at søge den. Jeg finder stillingen meget spændende og inspirerende, fordi der er fokus på et tæt samarbejde mellem de mange dygtige ledere i institutionerne og mig som dagtilbudschef, siger Jacob Svarre Winther i en pressemeddelelse.

Inden Jacob Svarre Winther blev ansat i BUPL Sydjylland har han arbejdet med specialpædagogik i skolen og i en idrætsbørnehave.

– Man kan sige, at jeg går fra den ene side af bordet til den anden. Og så alligevel ikke. Både i mit nuværende og kommende job handler det nemlig om at styrke fagligheden på arbejdspladserne. Konkret har jeg et ønske om, at forældrene oplever en nærhed og høj faglighed, når de afleverer deres børn på en pædagogisk arbejdsplads i Aabenraa Kommune, siger Jacob Svarre Winther.

LÆS OGSÅ Kommunaldirektør forlader posten

Jacob Svarre Winther starter den 1. januar 2019. sarp@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse, Dagtilbud

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger