Formand for Skole og Forældre: Rasmus Edelberg. Foto: Skole og Forældre
Formand for Skole og Forældre: Rasmus Edelberg. Foto: Skole og Forældre
26.11.2018 kl. 12.10

Skole og Forældre har valgt ny formand

Den nye formand for foreningen Skole og Forældre er fundet, og det blev Rasmus Edelberg. Der er også blevet vedtaget et arbejdsprogram med fokus på at give alle folkeskolebørn lige uddannelsesmuligheder.

Med et stort flertal blev den hidtidige næstformand, Rasmus Edelberg, valgt som ny formand for foreningen Skole og Forældre, da 200 forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer i weekenden skulle stemme. Landsmødet vedtog også et arbejdsprogram for 2019, hvor målet er at give alle børn lige muligheder i uddannelsessystemet.

Den nye formand er taknemmelig, stolt og ydmyg. 

– Nu skal vi til at føre det arbejdsprogram ud i livet, som landsmødet lige har vedtaget. Et af mine fokuspunkter bliver blandt andet antallet af børn i klasserne. Mange forældre til børn i folkeskolen synes, at mere end 25 elever i en klasse er for mange. Det er jeg enig i, og det handler om økonomi og kvalitet i hverdagen, siger Skole og Forældres nye landsformand, Rasmus Edelberg.

Under landsmødet blev der også sagt farvel til Mette With Hagensen, der har været landsformand de sidste seks år, og årets vinder af DM i skoleudvikling blev også kåret. Det var Lagoniskolen i Vojens, der løb med sejren for deres projekt om bevægelse og mindfulness. sarp@kl.dk

LÆS OGSÅ Nødlov giver børne- og undervisningsministeren en række nye beføjelser

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Skole og Forældre har valgt ny formand Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger