Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
26.11.2018 kl. 10.39

Ny chef for Familie & Forebyggelse i Vejle

Vejle Kommunes nye chef for Familie & Forebyggelse har ni års ledelseserfaring.

Anette Ravn Olsen, der er Vejle Kommunes nye chef for Familie & Forebyggelse, er tidligere socialrådgiver, hvilket hun har suppleret med blandt andet en diplomuddannelse i ledelse og en designlederuddannelse.

Claus Svold, direktør for Børn & Unge, glæder sig til samarbejdet med den nye familie- og forebyggelseschef.

– Vi får med Anette Ravn Olsen en yderst kompetent og stærk chef for dette meget vigtige område. Hun har vist rigtig flotte resultater i vores nabokommune mod syd som chef for en meget velfungerende Familieafdeling. Vi glæder os til samarbejdet og er sikre på, at vi med Anette får en chef, der både kan være garant for den fortsatte positive udvikling i afdelingen for Familie & Forebyggelse og for den samlede udvikling på børne- og ungeområdet i Vejle, siger Claus Svold i en pressemeddelelse.

Anette Ravn Olsen har de sidste 17 år arbejdet med børn og unge, blandt andet i Fredericia Kommune og senest i Kolding Kommune. De seneste ni år har hun været leder, og i dag er hun familiechef på børne- og ungeområdet i Kolding.

LÆS OGSÅ Middelfart ansætter ny chef for senior og velfærd

Anette Ravn Olsen glæder sig til at begynde i jobbet 1. januar.

– Jeg har været rigtig glad for at arbejde i Kolding Kommune, hvor vi er nået langt på området. Jeg glæder mig nu til at prøve kræfter i Vejle Kommune i en samlet Børn & Unge forvaltning. Her vil jeg i tæt samarbejde med kolleger og medarbejdere fortsætte og udvikle de visioner og strategier, der er for arbejdet med børn, unge og familier i Vejle Kommune, siger Anette Ravn Olsen. sarp@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny chef for Familie & Forebyggelse i Vejle Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger