Foto: Holstebro Kommune
Foto: Holstebro Kommune
05.11.2018 kl. 12.10

Ny HR-chef i Holstebro Kommune

56-årige Søren Bork Pedersen starter den 1. december som HR-chef i Holstebro Kommune.
tekst Tom Ekeroth

Den nye HR-chef får blandt andet ansvar for at løfte og udvikle HR-området og -opgaverne og skal være med til at implementere personalepolitiske strategier.

– Med Søren får vi en ambitiøs, netværksskabende og resultatorienteret HR-chef, som har bred erfaring fra tidligere stillinger inden for HR og arbejdsmiljø, blandt andet i kommune og uddannelsessektor. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og forventer en HR chef, der sætter en tydelig retning og ramme, samtidigt med at han skaber netværk og er dialogsøgende, siger Helle Bro, der er personaledirektør i Holstebro Kommune.

Søren Bork har været ansat i Holstebro Kommune siden 1. marts 2018 i en stilling som arbejdsmiljøkonsulent.

– Jeg troede, at jeg var blevet ansat i mit drømmejob som arbejdsmiljøkonsulent, men da stillingen som HR-chef dukkede op, så måtte jeg forfølge den mulighed, fortæller Søren Bork.

LÆS OGSÅ Furesø henter ny kommunaldirektør i Middelfart

Har lært kommunen at kende på rekordtid

Jobbet som arbejdsmiljøkonsulent har givet Søren en god ballast for at lære Holstebro Kommune at kende på rekordtid.

– I de otte måneder jeg har været her, har jeg oplevet dels en relativ uformel omgangstone, dels meget engagerede og dedikerede medarbejdere på alle niveauer, siger Søren Bork, som ser frem til at bidrage til at udvikle gode og resultatskabende arbejdsfællesskaber i Holstebro Kommune.

– I jobbet som HR-chef får jeg en særlig opgave med at understøtte opgaveløsningen på velfærdsområderne, som er under pres. Demografien betyder stigende tilgang af borgere, ændret opgaveløsning mellem sektorer betyder flere komplekse kommunale opgaver og det samtidig med, at flere medarbejdere i de kommende år er på vej mod pension. Det betyder at jeg, sammen med hele HR-afdelingen, skal være med til at sørge for at vores kollegaer er godt gearet til at udføre deres arbejde for vores borgere under de bedst mulige rammer, fortæller Søren Bork.

Sparring og coaching bliver også en væsentlig del af arbejdsopgaverne som HR-chef, og derfor vil han prioritere en tæt kontakt til chefer og ledere, der står med meget spændende, men også udfordrende opgaver.

LÆS OGSÅ Kommunaldirektør forlader posten

– Vi har mange dygtige medarbejdere, som lægger rigtigt meget energi i deres arbejde hver eneste dag, og her står vi klar med sparring, coaching og støtte til medarbejdere samt til organisationsudvikling, siger Søren Bork.

Når det kommer til rekruttering, får Søren Bork også en stor opgave i at være med til at sikre, at Holstebro Kommune fortsat er en attraktiv arbejdsplads med et godt image.

Søren Bork bor i Holstebro, er gift med Lisbeth, som er social- og sundhedsassistent. Han har tre voksne døtre, som alle er flyttet hjemmefra.

Han er uddannet ergoterapeut, har en master i etik og værdier og har blandt andet arbejdet hos Lemvig Kommune og VIA University College. tek@kl.dk 

LÆS OGSÅ Ny kommunaldirektør i Tårnby
Emneord
Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny HR-chef i Holstebro Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger