Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune
01.11.2018 kl. 10.10

Aarhus ansætter ny direktør for børn og unge

Aarhus' nye direktør for børn- og ungeområdet er fundet. Han er hentet i Aalborg Kommune, hvor han var skoledirektør.

Det bliver 43-årige Martin Østergaard Christensen, der skal stå i spidsen for børn- og ungeområdet i Aarhus Kommune. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse, efter Aarhus Byråd på sit møde i går godkendte ansættelsen.

Han kommer fra en stilling som skoledirektør i Aalborg Kommune, hvor han har været siden 2014. Før han rykkede til forvaltningen i Aalborg Kommune, var han børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune, hvor han også havde stillinger som konsulent og undervisningschef.

– Martin Østergaard Christensen er en erfaren topleder, som har indgående kendskab til børne- og ungeområdet. Han har skabt en række markante resultater, som også har nydt national anerkendelse. Vi får en direktør med stærke personlige og professionelle egenskaber og med et skarpt blik for både strategi og helhed, som er krævet i toplederrollen, siger Thomas Medom (SF), der som rådmand for Børn og unge skal arbejde tæt sammen med Martin Østergaard Christensen.

Den nye direktør er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet i 2003. Han har desuden taget en pædagogisk diplomuddannelse i 2005 og efteruddannelse i strategisk ledelse. Ved siden af arbejdet er han formand for et advisory board i Center for Offentlig Kompetenceudvikling, hvor han hjælper COK med at sammensætte relevante tilbud til kommunernes børne- og ungeområde. Han er desuden medlem af kontaktudvalget til KL's børne- og kulturudvalg.

LÆS OGSÅ Mere offentlighed om brugen af konsulenter i kommunerne

Privat bor han i Aalborg med sin hustru og deres to børn på 13 og 16 år.

Martin Østergaard Christensen tiltræder i Aarhus den 3. december. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Aarhus ansætter ny direktør for børn og unge Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger