Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
13.03.2018 kl. 09.22

Tønder søger medaljevindere og frivillige ildsjæle

Midt i maj vil Tønder Kommune holde en festlig aften. Her vil Kultur- og Fritidsudvalget og Folkeoplysningsudvalget fejre medaljevindere og ildsjæle.
tekst Tom Ekeroth

15. maj bliver der uddelt hæder og priser for to områder i Tønder Kommune. Først vil de hold og enkeltpersoner, som det forgangne år har vundet et mesterskab, modtage en velfortjent hæder for deres flotte præstationer.

Dernæst rettes fokus mod de mange frivillige ildsjæle, der yder en fantastisk indsats i foreningerne under Folkeoplysningsudvalgets område.

Derfor efterlyser Tønder Kommune lige nu indstillinger til både foreningspriser under Folkeoplysningsudvalgets område – ildsjæle som fortjener et ekstra skulderklap – og indstillinger på hold eller enkeltpersoner, som har vundet et mesterskab.

Kultur- og fritidsafdelingen har opfordret alle folkeoplysende foreninger til at indsende indstillinger på kandidater.

LÆS OGSÅ Fodbolden ruller mod kommunerne
FOR ABONNENTER

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget René Andersen (V) glæder sig til at modtage indstillingerne:

– Vi har mange fantastiske foreninger i Tønder Kommune, hvor der bliver gjort et kæmpe stort stykke frivilligt arbejde. De skal naturligvis fejres. Derfor er det nu tid til at kigge i sin forening og pege på, hvem man mener, der skal hyldes. De bedste til at komme med forslag er foreningerne selv, så det er nu man kan indsende indstillinger, siger udvalgsformanden. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tønder søger medaljevindere og frivillige ildsjæle Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger