Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
28.05.2018 kl. 15.00

Familier smidt ud af boligselskab

To sønners voldsdomme har fået konsekvenser for to familier i Korsør. Boligretten har sagt god for, at boligselskabet har opsagt deres lejemål.
tekst Rudi Holm

To familier i Korsør bliver smidt ud af deres lejligheder, fordi familiernes to sønner er blevet dømt for vold i nærområdet. Begge familier er af mellemøstlig oprindelse og har boet i kvarteret, Motalavej i mange år. Det er Boligretten i Næstved, der i dag har afsagt dom i sagen.

Boligselskabet BoligKorsør havde anlagt sagen, og formanden for boligselskabet, Ebbe Jens Ahlgren, siger til TV Øst, at det handler om at forsvare de 7.000 borgere i området.

– Det er et stærkt signal til alle i området, at vi ikke vil være med til den slags forbrydelser. Vi vil ikke have vold i vores område. Der bor 7.000 mennesker, der har krav på sikkerhed. Vi er meget tilfredse med, at Boligretten er enige med os i, at den her slags sager ikke er acceptable. Vi vil ikke acceptere vold og anden alvorlig kriminalitet i vores område, siger han til tv-stationen.

Den ene af familierne skal straks fraflytte deres bolig, mens den anden skal være ude senest 31. juli.

LÆS OGSÅ Sat på gaden
FOR ABONNENTER

De to sønner var henholdsvis 16 og 17 år, da de i fjor overfaldt og røvede en 65-årig mand foran Lidl i Korsør. De fik begge en dom på et års fængsel, hvoraf tre måneder blev gjort ubetinget. ruh@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Familier smidt ud af boligselskab Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger