Sønderborg Slot. Foto: Colourbox
Sønderborg Slot. Foto: Colourbox
16.05.2018 kl. 15.27

Sønderborg ansætter medarbejder til at udvikle handelslivet

Sønderborg Kommune ansætter en Retail Developer. Erhvervslivet er med til at ansætte.

Sønderborg Kommune oprettede sidste år et aktørudvalg, der skal understøtte og koordinere projekter og events inden for handel, turisme og kultur i kommunen. Nu har Sønderborg Kommune ansat en Retail Developer, der skal understøtte handelslivet. Aktørudvalget består af medlemmer fra erhvervslivet og kulturudvalgsformanden. Medlemmerne fra erhvervslivet har været med til at ansætte og er enige om, at der nu skabes ny dynamik for hele kommunens detailhandel.

Læs også: Kunstnere skal ud af mugne omklædningsrum

Den nye Retail Developer er 46-årige Brian Pedersen, som har været restauratør i Sønderborg igennem 11 år. Han har et bredt netværk i detailhandlen Sønderborg Kommune og er uddannet i tøjbranchen. Hans opgaver bliver at konceptudvikle detailhandlen i Sønderborg Kommune, sørge for at tiltrække nye butikker og hjælpe handelsstandsforeningerne i forbindelse med events og arrangementer.

Formanden for aktørudvalget, Torben Kylling Petersen, er sikker på, at Sønderborg Kommune med ansættelsen af Brian Pedersen kommer til at opleve en positiv udvikling af handelslivet.

– Vi har samlet handelslivet i et tæt samarbejde på tværs af handelsstandsforeninger i kommunen, og jeg er meget optimistisk og tror på en positiv effekt for turismen i vores område, siger Torben Kylling Pedersen i en pressemeddelelse.

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti, som er formand for udvalget for kultur, idræt, handel og turisme og næstformand i aktørudvalget har også store forventninger til den nye Retail Developer.

– Vi fastholder samspillet mellem turisme, handel og kultur og styrker indsatsen for at sikre gode oplevelser, kvalitet og høj service. Det skal give større kundegrundlag og omsætning samt mere liv i byer og butikker. Ansættelsen er et resultat af et nyt, aktivt fællesskab på detailområdet, der omfatter hele kommunen, siger Stephan Kleinschmidt.

Brian Pedersen er ansat i sekretariatet for Aktørudvalget for Turisme, Handel og Kultur og tiltrådte 1. maj. sarp@kl.dk 

Emneord
Navne, Kultur, Erhverv

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Sønderborg ansætter medarbejder til at udvikle handelslivet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger