Arkivfoto
Arkivfoto
15.05.2018 kl. 10.00

Mens vi venter på nyt fra Ledelseskommissionen

Den 12. juni er Ledelseskommissionen klar med sine anbefalinger. I mellemtiden skal kommissionsformanden Allan Søgaard Larsen blandt andet et smut til Randers og holde oplæg for kommunens topledelsen.
tekst Sidsel Boye

12 portrætter af ledere, som gør det godt i det offentlige. Og et tilsvarende antal cases om ledelse i det virkelige liv. Det er nogle af de konkrete punkter, når Ledelseskommissionen den 12. juni er klar til at fortælle, hvad der er kommet ud af mere end et års arbejde. Det ligger fast, at offentliggørelsen af kommissionens anbefalinger kommer til at ske et sted i København.

Frem til denne dato har kommissionen ikke tænke sig at ligge på den lade side. Kommissionsformand Allan Søgaard Larsen er første gæstetaler og skal blandt andet tale om politisk ledelse på Social- og Sundhedspolitisk Forum i Aalborg d. 17. maj.

Den 22-23. maj er Allan Søgaard Larsen inviteret til at komme med et oplæg i Randers Kommune, hvor topledelsen holder seminar. Randers Kommune har over en periode haft politisk uro og udskiftning i topledelsen.

En uges tid senere er der opfølgningsvisit i Skanderborg, hvor kommissionsformanden tidligere har hentet inspiration. Denne gang er der møde med byråd, direktion og kontraktholdere. Endelig har Nyborg Kommune også et besøg af Allan Søgaard Larsen i kalenderen. Det er i forbindelse med, at kommunen laver ledelsesgrundlag. sib@kl.dk 

LÆS OGSÅ Lederuddannelser får et serviceeftersyn

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Mens vi venter på nyt fra Ledelseskommissionen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger