09.05.2018 kl. 09.48

Middelfart henter økonomichef i KL

Eva Iversen er blevet ansat som ny løn- og økonomichef i Middelfart Kommune.

49-årige Eva Iversen, der tiltræder jobbet på Nytorv i Middelfart 1. juni, kommer fra en stilling som chefkonsulent, hvor hun har ansvaret for KLK's konsulentydelser inden for økonomistyring.

Ansættelsesudvalget var enigt, fortæller kommunaldirektør Steen Vinderslev:

– I Middelfart Kommune ser vi god økonomistyring som en vigtig forudsætning for både velfærd og vækst. Så jeg er rigtig glad for, at vi nu har skrevet kontrakt med Eva Iversen. Hun er fagligt yderst kompetent, hun er tydelig, og så er hun en erfaren og dygtig leder. Samtidig har hun haft fingrene i kommunale budgetprocesser. Og hun ved, hvad samspillet mellem politikere og administration kræver, konstaterer Steen Vinderslev.

Stærkt CV

Blandt Eva Iversens opgaver i KLK har været projekter om fokuseret målstyring, og om hvordan man leder samskabelse – når det offentlige og borgere skaber løsninger sammen. Hun står også i spidsen for et partnerskab mellem otte kommuner omkring økonomistyring på det specialiserede voksenområde, ligesom hun har bistået en kommune i at etablere en central økonomifunktion.

LÆS OGSÅ Efter få måneder på posten: Danmarks Lærerforening skal have ny kommunikationschef

Før stillingen i KLK har Eva Iversen været økonomi- og administrationschef i Børn og Unge, Aarhus Kommune, og økonomidirektør i Norddjurs Kommune.

– Jeg ser frem til, at Eva Iversen træder ind som en del af holdet – og kommer til at bidrage til den helhedstænkning, der er gennemgående i Middelfart Kommune, siger Steen Vinderslev.

Comeback

Nok har Eva Iversen aldrig arbejdet i Middelfart Kommunes nye rådhus på Nytorv – men matriklen er alligevel en slags hjemmebane. Eva var nemlig budget- og regnskabschef i Middelfart og Nørre Aaby Kommuner frem til kommunesammenlægningen og fortsatte som chef på området i Middelfart Kommune efter 1. januar 2007.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Middelfart Kommune – og til igen at arbejde med ledelsesopgaven. Til samspillet med medarbejdere, ledere og politikere. Jeg kender Middelfart Kommune som en rigtig god arbejdsplads med gode værdier, siger Eva Iversen.

LÆS OGSÅ Netværk
FOR ABONNENTER

Eva Iversen er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Hun overtager posten som løn- og økonomichef fra Thomas Foged, der efter ti år i stillingen har fået nye udfordringer som direktør i Middelfart Spildevand. tkn@kl.dk 

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Middelfart henter økonomichef i KL Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger