Foto: Struer Kommune
Foto: Struer Kommune
04.05.2018 kl. 11.02

Direktør fratræder i Struer Kommune

Efter blot et halvt år i stillingen fratræder Hanne Beyer af personlige årsager som direktør for børn, uddannelse og familier i Struer Kommune.
tekst Tom Ekeroth

Kommunaldirektør Mads Gammelmark udtaler:

– Jeg er ked af, at samarbejdet som tegnede lovende og meget positivt, er nødt til at stoppe så hurtigt, men sådan er det nogle gange.

Struer Kommune ønsker Hanne alt det bedste for fremtiden og vil snarest muligt gå i gang med at rekruttere en efterfølger.

Hanne Beyer, kom til Struer Kommune i december sidste år fra en stilling som social- og beskæftigelseschef i Syddjurs Kommune.

LÆS OGSÅ Kommunaldirektør forlader posten: Vil ikke forlænge sin kontrakt

Hun er cand.mag. i fransk og dansk fra Aarhus Universitet 1993 og afsluttede i 2006 en diplomuddannelse i ledelse. Hun indledte sin erhvervskarriere i 1994 som erhvervsvejleder ved arbejdsformidlingen i Randers og rykkede i 1998 til arbejdsformidlingen i Aarhus, hvor hun blev international vejleder i den internationale afdeling.

Herfra kom Hanne Beyer i 2002 til Ebeltoft Kommune som leder af Jobcenter Ebeltoft, og ved forberedelserne til dannelsen af Syddjurs Kommune blev hun i 2006 borgerservicechef i den kommende Syddjurs Kommune. Her blev hun i 2009 beskæftigelseschef og i 2012 social- og beskæftigelseschef. tek@kl.dk 

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Direktør fratræder i Struer Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger